База данни помогнте !

kokernur

New Member
Нема какво да питам как става ако некой знае ще му пратя квото требва да я настрой че и да питам и да не питам нема да мога да се оправя.. Който ми помогне има после банер от мене

От: База данни помогнте !

Нема какво да питам как става ако некой знае ще му пратя квото требва да я настрой че и да питам и да не питам нема да мога да се оправя.. Който ми помогне има после банер от мене
Понеже нямаш претенции за база данни, веднага ти изпращам линк: http://www.oracle.com/technetwork/database/enterprise-edition/downloads/index.html :)

Чудесно! Значи точно толкова колкото на нас - въпросите ти ..

byethost.com на тоя умрел хостинг съм качил lordpresa създал съм неква база данни просто като име. Когато пробвам да я активирам излизат едни таблици едни гадости ... ако знаете как ще пратя логин и парола да го настойте .. Молляяяя

После и AdSense да ти сложим, ама като(ако) дойде време за плащане, няма да пуснеш тема някой да ти прибере парите, нали?
Като искаш да ти се свърши работа - плащаш. Тоя банер, дето го предлагаш във все още несъществуващ сайт на кой ще му свърши работа според теб? Ти би ли се навил?

Няма лошо да се пита, ама тва момче взе да се олива, че и неграмотник !!!

Re: От: База данни помогнте !

Няма лошо да се пита, ама тва момче взе да се олива, че и неграмотник !!!
Добре, че не го боли, колкото го мързи да потърси информация, че дори руските хирурзи няма да го избавят от мъките :/

Първо, не си казал къде ти е проблема, нито за каква база става дума. MySQL, MSSQL, Postgre, Oracle и т.н.
Второ, кое от това което ти писах в една от хилядите предишни теми не разбра? Имам предвид това - Това, че ти отговарям в темата, не значи, че трябва да ме безпокоиш в скайп. Сложил съм го за по-лесен контакт с хора с които работя, а не сулЮ и пулЮ да ме занимават.
Трето, не те познавам, а и не мисля да се запознавам с теб. С оглед този факт, кое ти позволи да ми говориш по име? Пък барем да беше написал името ми като хората с главна буква.

А като заключение, не знам на теб кое на какво ти прилича, ама на мен твоето си ми прилича на чиста проба УНИКАЛЕН мързел!
Защо, ще питаш? Защото на 101% от зададените от теб въпроси, решението вече го има онлайн, а от теб се изисква само да потърсиш, било то чрез гугъл, йаху и т.н

А да, и Гръцкия философ е Сократ и цитата е Scio me nihil scire - Аз знам, че нищо не знам.

Ако можете сега и да му кажете, и как, и откъде да си вземе парите ... :D

Горе