Бареков поредната USA Патерица

mantaman

Well-Known Member
Следя с интерес развитието на Бареков - До тук политиката му е добра - Таргетирал се е в център дясно да събере каквото може от разпада на ГРОБ, а пък каквото дойде от ляво е добре дошло

Това добре ама нещо не ми се връзваше в цялата схема с яростното му прераждане и от най голям лизач стана най големият анти ГРОБар но днес всичко си дойде на мястото - На учредяването на партията присъствал ген. Уесли Кларк - Ти да видиш ?!?!??!!

Още по интересно е неадекватното му обяснение какво прави на това мероприятие

Кларк призна, че до момента не се е срещал с Бареков, но му се иска да се запознае с него.

По думите му той вече се е запознал с политическата платформа на партията и намира доста идеи в нея близки до сърцето си. Като пример за такива той даде фокуса върху малкия и средния бизнес, прогресивното подоходно облагане, патриотизма и семейството като ценности.

Генералът увери, че няма никакво "поощрение" да присъства на учредяването на "България без цензура" и не му е заплащано под никаква форма. Оказа се, че той бил в командировка по това време и маршрутът му съвпаднал с днешното събитие.

Верно че сме тъпо племе ама тия вече ептен за глупаци ни взеха - Вече е очевадно Барека на кого служи на същите тези които създадоха ГРОБ и го караха да им лижеше задниците след което му обърнаха намотката против ГРОБ и той почна да ги плюе за да го вкарат в парламента и да компенсират загубеното влияние на ГРОБ.

За мен обаче няма съмнение че когато стане време за коалиция изведнъж Бареков ще се сети как националната кауза е преди всичко и ще се коалира с ГРОБ ( до тогава обаче най вероятно Борисов вече няма да е водач но това е друга тема)
 
От: Бареков поредната USA Патерица

После, ще ми говорят за комунисти, ДС–то и прочее. Не стана ли ясно и на малките деца, че лидерите на Запада са партия с тукашната олигархия и подкрепят мафията?
 
От: Бареков поредната USA Патерица

Има един много интересен момент който обаче съм сигурен че журналистите ще пропуснат да отбележат

Кларк случайно бил минавал и решил да се отбие на това мероприятие, но Вече се бил запознал с платформата на Партията

А сега нека г-н Кларк да ни обясни как точно се запозна с платформата на България без цензура, като аз поне не я намирам никъде в интернет

Как така бил в командировка и пътьом бил минал - От кога БГ стана транзитна дистанция за къде трябва да е тръгнал та да мине пътьом през БГ

Такъв Гаф не бях вервал че могат да допуснат
 
От: Бареков поредната USA Патерица

Интересно как стигна до извода че е УСА?

Чисто руски е от всякъде.

Като видиш кой са хората с парите зад него - Делян Пеевски и Цветан Василев, който основно имат за съдружници руски капитали.


Просто заменят Атака.
 
От: Бареков поредната USA Патерица

И какво прави бившият шеф на НАТО там, ако интересите са руски?
 
От: Бареков поредната USA Патерица

И какво прави бившият шеф на НАТО там, ако интересите са руски?


Минавал е случайно и не е знаел че това е свърталище на комуняги - Просто бил прочел платформата и му била харесала - Дето се вика облудил се е човека.
 
От: Бареков поредната USA Патерица

И аз това се чудя :lol: :lol: :lol:

Може да е просто рекламен трик, да се опитат да не им личат толкоз червените задници.


Имайки предвид профила на избиратели на Бюрека - те са бивши червени или бивши атакисти - друг няма кой да му се върже.

Отделно както казах всички пари идват от Пеевски, ТВ7, така че по тази линия връзката е най-видима.
 
От: Бареков поредната USA Патерица

А Пеевски не лижеше ли задника на ГРОБ почти 4 години ?????

Как така от първи дружки станаха такива непримирими противници ??????

Пеевски може да се разглежда като продължение на ДПС - А дали не са си правили плановете да управляват заедно ?????

А дали утре новата коалиция няма да бъде ДПС БАРЕКОВ ГРОБ ????? не случайно Буда наскоро пак фалеше Доган

Дали последното ще се случи ще покаже времето, но ако се случи кажи ми ще се откажеш ли публично от герберастията
 
От: Бареков поредната USA Патерица

Ще поживеем ще видим.

Въпреки че искрено се надявам Бюрека да не влезе в парламента.


Надявам си спомняш че сега Пеевски и Бюрека го лапат на новото правителство, а преди това бяха върли противници на червените задници.

Така че въпросните се въртят там където има пари.

Но факт е, че сега БСП управлява с ДПС.


Както е факт, че ДПС не е партия. И като гледам и БСП върви вече по тоя път - клиентелска организация.
 
От: Бареков поредната USA Патерица

Може да е просто рекламен трик, да се опитат да не им личат толкоз червените задници.
T.e. русо-комунягите плащат на бившия шеф на НАТО да дойде на учредяването на партията им, за да може хората да си кажат - гледай ти какво западно влияние? Както се вика на английски - seems legit.
 
От: Бареков поредната USA Патерица

T.e. русо-комунягите плащат на бившия шеф на НАТО да дойде на учредяването на партията им, за да може хората да си кажат - гледай ти какво западно влияние? Както се вика на английски - seems legit.


Имайки предвид, че русо-комунягите го правят за пари - къв е проблема?

Имайки предвид, че затова създадоха и Атака.
 
От: Бареков поредната USA Патерица

Факт е че БСП и ДПС управляват в това явно само герберастите виждат проблем

Тези формации управляваха и преди 4 годни и нищо катастрофално не се случи, напротив това бяха едни от добрите за БГ години - Катастрофата дойде след като ЕС се постара да направи всичко възможно да паднат на изборите и на власт дойде читателят на Винету

Та не разбрах след като Пеевски и сие са толкова лоши, чий го дири Кларк при тяхното протеже
 
От: Бареков поредната USA Патерица

Манта, няма споря - първо, че не искам, второ че нямам инфото, а мисля че никой го няма - всички градим мнение на хипотези и спекулации, но бих добавил нещо което е факт, ще ти цитирам едно правило аксиома:
Следвай парите.

В момента знаем, от къде иде финансирането - една тв, любима на червените ни членове във форума, а зад нея стой голяма банка, която притежава и държавните ни кинти. Дали Кларк е парлама или не не знам, но знам че зад бюрека има банка - а там има руско-арабски капитали + на мустакатият банкер, а той от къде ги взима парите друга бира.

За мен бюрека е патерица на сегашните, друг път ще кажа защо, а и скоро ще си проличи. За мен е много по интересно ако си говорим политически, БСП след изборите май месец дали ще влезнат в зоната на здрача и дали ще има сериозна имплозия - спекулирам в момента, но при кофти резултат + добър на АБВ-то и няколко други партии вземат ли нещо + бюрека - това ще е жесток удар за бсп-то.
 
От: Бареков поредната USA Патерица

Блеки далече си от политиката, а е хубаво да я поназнайваш щом искаш да се занимаваш сериозно с борси и тн.

Първо - Предполагам че не си светил на кинтите в банката чии са

Второ - Преди да обърнат палачинката тези хора работеха за ГРОБ които са проект на УСА службите

Трето - Мистериозно обръщат палачинката, Правят нова партия и хоп Кларк им на гости

От фактите до тук - могат да се направят следните изводи

Първо - Бареков и сие и преди и сега работят за УСА интересите - преди подкрепяйки ГРОБ сега самостоятелно

Второ - Ако скачането срещу ГРОБ не е парлама това означава че ГРОБ са загубили доверие и са изоставен проект - Това е много вероятно и ако е така се е случило миналата година преди оставката на правителството, когато Боко в опит да спаси кожата май без да пита уволни Дянков американската връзка в кабинета и впоследствие го накараха да подаде оставка

Сега за Евроизборите

Първо ако не се случи нещо извънредно БСП ще бъдат с най висок резултат, което ще доведе до още по тежки процеси на разпад в ГРОБ

Второ на евроизборите се очаква ПЕС да вземе надмощие над ЕНП което автоматично означава че критичните доклади към БГ ще секнат


Много хора в БГ приемат ЕС като светая светих без да си помислят че е възможно партийни пристрастия да влияят върху докладите за страни като БГ - И както в момента получаваме кофти доклади лично издействани ни от Боко Цоко и Кристалинка - Така след половин година ако ПЕС спечели ще има о чудеса - Докладите се оправили
 
От: Бареков поредната USA Патерица

И ти градиш на грешен фундамент.

По първа линия собствеността е ясна и публична информацията просто банката е публична, по втората част на парите в частност държавните депозити отново има инфо изнесено.

А що реши че са техен проект не знам, както и много си ги вдигнал БСП-то в очите си, силно ме съмнява да спечелят но да видим.

Ти кво да не би о чудеса ще повярваш? Мисля че не си толкова лесен, тези доклади казват неща, който и новородените ги знаят - не знам, що си мислиш че са субективни.

Аз и сега се занимавам сериозно с борси последно като си гледам потрфолиото свети ми доста зелено, но тукашната политика не можеш и хванеш спатиите, поне на запад са си праволинейни - там си е социализъм и социална политика финансирана с нови парични емисии, краят е ясен. На борсите да базираш решения на база на политика няма прокопсаш( не че не може и без нея - тя ти задава рамката и ти казва къде ще са следващите балони), то и затова имам голям арсенал за действие от икономически до политически методи и пак ти казвам политиците са трудни щото не можеш им хванеш спатиите - утре може се събудят нашите и бутнат борда или да вържат лева към злато и БНБ и банките да са длъжни ти разменят левчета за злато - което ще е най-доброто което може ни се случи, но уви. Та по тази линия ти писах, че е спекула. За бюрека нещата са може би най-ясните, не знам що мислиш различно. Тук ни таковат от двете страни, но като цяло в момента сме зависими от руското таковане ....
 
От: Бареков поредната USA Патерица

Блеки трябва да си сляп, ако си мислиш че всичките тези години зад Буда не стоеше УСА и то не от 4 а поне от 12 години

Не съм сигурен каква точно е последователността - Дали 2001г Буда стана Главен Секретар на МВР с тяхна подкрепа или след като стана и започна да му расте рейтинга го вербуваха.

Факт е обаче че през всичките тези години той упорито прокарваше УСА интересите - Като се започне с гоненето на малолетни сийдъри в торентите и се завърши с опитите да се добива шистов газ в БГ

Случката как Буда отиде на посещение в УСА и там го "случайно" го запознали с Дянков и той толкова много го харесал та го взе за външен министър е само за идиоти надявам се да не си между тях.

През всичките тези години Буда водеше безпогрешна имиджова политика - дори когато каза че е "лайно в целофан" всички пак му се радваха - Това не се случва без подсигурен медиен комфорт и много силни ПР структури отзад

Сега обаче лустрото му се изтърка колкото и да го лъскат все същият картоф се показва - На УСА им е ясно че трябва да създадат нов проект на който да могат да разчитат в следващите няколко години - Оглеждат се наоколо и избират Барека щото им е под ръка и е разпознаваем - Има обаче малък проблем че няма как да го наложат като до вчера е лизал задника на ГРОБ - И о чудеса Барека се събужда отявлен анти гробар.


Относно капиталите в банките - Ти можеш да ги видиш на кой са но не можеш да знаеш на кого служат за това ти казвам че не си им светил.

Относно евроизборите - След няколко месеца ще те карам пак да я четеш тази тема
 
От: Бареков поредната USA Патерица

Буда отиде на посещение в УСА и там го "случайно" го запознали с Дянков и той толкова много го харесал
И Рокфелер станал богат като продавал ябълки :lol:
 
От: Бареков поредната USA Патерица

За всички фенове на Бретката, ако сте забравили това видео :). Аз като чуя Бареков и се сещам за това нещо и за нищо друго и в никакъв случай за политика :

[video=youtube;QVpaedLPYpU]http://www.youtube.com/watch?v=QVpaedLPYpU[/video]
 
От: Бареков поредната USA Патерица

За Герб, склонен съм да вярвам, че не са замесени само те, но и бившите структури, по-горе мисълта ми бе не за герб, а за бюрека - защото е изцяло проект на олигархията в лицето на знаеш кой. УСА са ми малко далечна карта, малко ми е алогично, но може и така да е, то хипотези бол.

Просто капиталите около тоя кръг са изцяло руско и омански + наши в лицето на депозитите, но говорим за контрола на компанията. А за кого служат, ами в момента е именно този нов проект на бюрека иначе служат за солидно придобиване на фирми + силно кредитиране - това е много рисково и не случайно им е такъв и рейтинга, но в банковата индустрия която банка най-бързо се развива чрез кредитиране, тя най-бързо окапва.

А иначе ще чета не бой си, не вярвам бсп да спечели - просто има други проекти - АБВ, реформаторите и още колко ли - всичко това ще яде от големите. А при тази серия на гафове на бсп-то не знам - ей на пак избраха двама зам. пред. в КФН на тъмно стил Пеевски, не кой да е, а Кадиев казва това, че е скандал тип Пеевски. В редиците на бсп-то има доста разединен. Няма коментирам на онзи олигофрен случката в Сирия. Използвам този епитет не за друго, а гледах некво итнервюо от НС този се държеше като малко дете, да не казвам леко неадекватен. А иначе виж колко е смешно станишката е забранил се правят такива неща, нашият на своя глава го прави - ок свободна воля приемам, но това удря по имиджа на станишката - има разпасана команда и това всичко е малко, не знам др седмица какво ново може стане. Сега в момента явно ще правим рестарт на комунистическите мастодони - за начало Химко. Собствениците на Агрополихим са правили разчети само да заработят линиите, трябва налеем стотици милиони и това което ще произведем, ще е със 200 долара загуба. Да не ти прави впечетление, че сега Химко се търгува на борсата и стойността му е 500к лв, Стойнев ще дава 50 милиона за него - найс а? После не знам колко милиона ще се озоват в партийните каси. И това всичко пак е официално и публично. А и в в знак на отчаяние - Бобева вика, че тези фалити и безработица през годините са следствие на кризата, а не на ББ. И умно правят, ако защитват тезата ББ е виновен, то те като не могат оправят нещата и тях ще ги свалят и то преди манда им. Така, че там не е цветя и рози.

Щото викаш трябвало е да съм сляп да не видя, та мога кажа същото, ти мислиш майските избори са нищо и че БСП са солидни, проблема е че в момента се прави и струва всичко до самите избори после ще го мислят. Ще, четем после темата - айде лека от мен.
 
Последно редактирано:
От: Бареков поредната USA Патерица

Блеки в политиката няма нищо случайно - Преди време Буда ходи да се среща с Обама - Мислиш ли че двамата имат какво да си кажат ???

Освен да си поговорят за времето няма за какво Обама да си говори с него щото хора 5 нива под Обама му раздават заповедите на Боко - И се питат хората е тогава що се срещаха да си губят времето???

Срещат се за имидж - Едно такова посещение е цената която американците плащат за слугинажа на марионетките си - Тоест на всеки няколко години марионетките имат право да се снимат с шефа за да могат да се перчат колко са велики и кой седи зад тях. Демек кой е батко им.

Това се прави за да им се повдига имиджа в съответната страна - Сега понеже няма как Обама да дойде на Бареков на откриването изпращат една достатъчно разпознаваема личност като ген. Кларк - Това е един изключително очаваден сигнал дето и кьоравите го видяха. И не може да има две мнения чии проект е Барека.

За евроизборите много скоро ще си говорим пак - АБВ е поредният грешен ход на ГРОБ - Реално БСП ще загуби само няколко хиляди гласа но пък ще си има едно много удобно оправдание за една евентуална изборна загуба - Която обаче към момента не се очертава.

И бъди сигурен че едно управление на БСП след евроизборите ако ПЕС спечели ще е много по полезно за БГ от такова на ГРОБ БАРЕКА и реаниматорите

Ако ЕНП спечели ще продължим да гледаме как тяснопартийните интереси на ЕНП вредят на БГ интересите
 

Горе