Баси злобните бабииии чесно

devilx

Well-Known Member
Ей тия баби са откачени бее, снощи сме се събрали в един апартамент на един приятел и цяла вечер беше супер яко.. и към 5 часа са появава една баба и почва ...

-бабата: абе какво правите бе? Какъв е този шум ?
-ние: празнуваме нова година
-бабата: аз празнувах нова година на 21 декември незнаете ли че мина?
-ние: да ама ние сега празнуваме.. млади момчетата сме извиняваме се , щом пречим ще намалим музиката ?
-бабата: Вие знаете ли аз съм болна от рак , сега искате ли да ви пожелая да лепнете и вие през новата година?
-ние: стига бе госпожо , как може да говорите такива работи , всичките сме млади момчета още на по 20 години как може да ни проклинате така? Не ви отива?
-бабата: и бабата продължава да налива..
-един приятел : тръгна с нея нали да я изгоним вече.. и вика моля ви се напуснете
-бабата: яко проклика дано през новата всички тука да лепнете рак..
в следващия момент следва шамар към нея от въпросния приятел.. нормално който и да е няма да се сдържи.. да те гледа няква баба право в очите и да ти каже такоа ужасно нещо..
след което бабата са обажда на полицията .. идват си те .. слиза бабата долу, слиза и собственика на къщата(нашия човек) и
-Полицията: кажете сега госпожо какъв е проблема ,ако има проблем ще напишем акт?
-бабата: ама ние се разбираме чудесно с тях ,няма проблеми , имаше един дето дигаха шум на горния етаж ама аз им казах и те си тръгнаха ,няма проблеми вече..


Смятаййййй !!!
 
От: Баси злобните бабииии чесно

Каква е тая психично болна баба ? Тва наистина е била нормалната реакция от вашата страна.Хубавото е, че не се е стигнало до намесата на полицията.
 
От: Баси злобните бабииии чесно

Добре че не ви е топнала за шамара, че можеше заради нейния акъл да спите в районното...
 
От: Баси злобните бабииии чесно

Тя милата е изперкала, даже не знам защо си е обърннал толкова внимание. Тряскаш и вратата и да вика папата ако иска. А много се съмнявам, че полицията ще се вдигне на адреса, заради изтрещяла баба, която иска да се оплаче за шум на нова година. Не знам как би им прозвочало това, но на мен лично, адски несериозно. Шум на нова година, що за престъпление е това. :)

Полицията е леко неадекватна в случая, ама защо ли не се учудвам, как така ще пишат акт без шумомер, пък и на нова година? И тия не са редовни. Даже се чудя не са ли по зле от старицата. Но евалата за търпението, което сте имали. Познавам хора, които ще и тръшнат вратата при такива обстоятелства. Те са с толкова изсъхнали мозъци, че това което е казала, даже не е стигнало до главата й. Нормален човек не би го закал.

Моята приятелка имаше една случка наскоро с някаква откачена бабушкера. Женицата я помолила да я прекара до тях, че не можела да се прибере и тя си я е хванал по ръка и си я завела, а през целия път бабата я нареждала как ние младите не знам си какво, как не става нищо и даже и към нея тръгнала с упреки, че и накрая не и благодарила. Лично я похвалих за търпениетп. Аз лично я оставям и да се оправя сама, няма такива филми някой да ме нарежда докато му помагам. Шамара в моя случай не върши работа - 1,95 м. на 95 кг. , някак си не става. :)

Не им се впрягайте толкова. Просто хората са стари и някои неща просто не ги осъзнават. И само за тия дето ще ми кажат, че имам баба и дядо, и че и аз ще устарея ще кажа, че първо: мойте роднини нямат ама нищо общо с изтрщелите бабки, за които слушам, и второ - като устарея ще се радвам, и определено няма да съм мрънкало и кофти човек. Ако мозъка ми отказва определено избива в друга посока. Но не и в негатично отношение. :)
 
От: Баси злобните бабииии чесно

Следващият път тръшвате вратата под носа на такъв субект и нека идва полиция (за нова година малко ме съмнява, но с тукашната полиция знам ли вече). Не се обеснявайте много защото нещата обикновени стават грозни. От тези истории, които съм чувал 80% от тях се стуга до доста неприятни ситуации, тази направо си е жив пример. Игнорирате и това е. Не знам колко е правилно така, но си гарантирате избегване на нещо, което не искате да ви се случи. :)
 
От: Баси злобните бабииии чесно

Възрастните вече не са с акъла си, склерозата ги уврежда много. Дори не знаят какви глупости говорят. Жив пример е от това лято един дядка в Поморие, при когото бяхме на квартира. Често сам си говореше, а една вечер като се захвана, че днес било вторник и утре трябва да си заминаваме, а всъщност е понеделник и ще си ходим чак в сряда. Цяла вечер се разправяше с нас и едни рускини и така и не можа да вдене, кой ден сме днес. Интересното е, че на другия ден помнеше всичко и дойде да се извинява. Така че с възрастни хора се дръжте като с малки деца или с хора, които са с увреден мозък. Освен това такива като тая, които са болни се озлобяват много и наистина дрънкат глупости. Интересното е, че всичките клетви, които ръсят се стоварват на собствените им глави. Когато друг път се случи някой да ви кълне, кажете му да му се връща - веднага ще спре да ви кълне и ще се изпари.
 
От: Баси злобните бабииии чесно

и второ - като устарея ще се радвам, и определено няма да съм мрънкало и кофти човек.

Ааа, не се знае. :mrgreen: Ако те хване професионално изкривяване може да им мрънкаш: "Вие младите в днешно време изобщо не разбирате от SEO! Това вашето сега SEO ли е, ние едно време какво SEO правехме! Едно време си спомням как трупахме беклинкове с месеци, сега всичко със софтуер го правите, разпусната работа!" :D
 
От: От: Баси злобните бабииии чесно

Ааа, не се знае. :mrgreen: Ако те хване професионално изкривяване може да им мрънкаш: "Вие младите в днешно време изобщо не разбирате от SEO! Това вашето сега SEO ли е, ние едно време какво SEO правехме! Едно време си спомням как трупахме беклинкове с месеци, сега всичко със софтуер го правите, разпусната работа!" :D
Ама аз сега това го мрънкам, малка заинтересованост и никаква амбиция. :) Дано не ме удари и мен като се състаря.

Но е факт, че с годините става леко тегавинко за всеки около тези хора. Някои се алкохолизират, други си седят затворени, трети обикалят и се хранят по улиците. Но какво да се прави старост нерадост. Всеки го чака, но най-важното е, какъв ще бъде. Има е смирени, които продължават да се радват на живот, независимо то всичко. Малко са, но ги има. Виждал съм подобни стари хора.

Докато повечето случаи напоследък са за агресивни и мрънкащи старчета, на които всеки им е крив и кълнат по най-долния начин. Такива грам не ми е жал за тях. Щом така се отнасят към света, така и той ще им връща. Няма нищо ненаказано.
 
От: Баси злобните бабииии чесно

България е пълна с хора, които са смачкани от мизерния живот и това ги е довело до тотално изперкване. Много е важно да не падате до тяхното ниво и да не отговаряте по същия начин. Това е най-ефективният начин да сложите стена между лудницата и вашия нормален свят. Влезете ли в тона на лудите се превръщате в един от тях и накрая като се погледнете отстрани ще видите, че вече по нищо няма да се различавате от гореспоменатата баба. Важно е човек да си запази здравия си разум независимо от ситуацията и заобикалящата го среда. Аз лично не мога да се ядосам на някой, който заслужава само съжаление. Просто игнорирам и се надявам един да не се превърна и аз в нещо подобно.
 

Горе