Понеже видях, че има интерес към директориите за сайтове ще пусна 5 безплатни събмита. Какво мислите има ли още хляб в директориите и събмитвате ли?
ПП За @antonioganchev, @wood и @Blinky има запазени пакети
Хехе, мерси много.
Определено мисля, че има смисъл, даже реално си търся читави събмити с хубави листи. Мисля, че има хляб в това, и даже аз лично не се отказвам от тях, като даже си позволявам при свободно време да правя и сам. Знам, че може да се поръчва, но да не губя тренинг.
Обичам най-много сигурните директории, тези в DP форума, например.
За мен си остават метод за набиране на бек линкове, като го слагам за един основен. Все пак качествените и добре поддържани директории си трупат както добър PR, така и хубав SERP. Виждал съм доста от моите конкуренти там и мисля, че не са случайно там. И все си търсил събмитър, който да е на разположение, да дава готини репорти, и най-важното за мен - да си ъпдейтва листите, за да има висок апрулв рейт за всеки един събмит на сайт.
Ето и малко трикове за тези, които го практикуват:
1. Избирайте големи, добре изглеждащи директории в малко пендинг сайтове за ревю.
2. Използвайте различно мейли за всеки сайт, най-добре ако е нещо като
[email protected].
3. Никога на събмитвайте 3+ в пакет, вижда се и малко се дърпат, нищо, че са различни и готини.
4. Не бързайте, винаги гледайте всичко да е добре прибавено, за да е сигурно, че няма да ви отрежат за недовиждане.
5. Сменяйте тайтъла, за да не се получи малко спам история - 200 линка с един и съм анкор и то все от дирс.
6. Ако можете, оптимизирайте и описанието, никога не се знае дали страницата няма да захапе нещо много дженерик, благодарение на вас и някой друг.
Това са основните, има и други, но знам, че тези ще свършат работа. А другите са леки детайли на тези.
Не подценявайте директориите и не ги отричайте като метод.
П.П: На лично ли ще се свържеш с нас.