Безплатен български хостинг

От: Безплатен български хостинг

Като цени ми се вижда скъпо за спецификациите, а този безплатен хостинг с 5 GB Месечен трафик цитирайки "Zetta Free Подходящ за твоя старт" бих казал,че обричат хостваният уебсайт на самота в сървъра :D :D и този старт ще бъде в повечето случай фал старт :D
 
От: Безплатен български хостинг

имат платени планове, но и безплатен:
http://www.zettahost.bg/shared-hosting/

Някой да даде мнение ако ги е ползвал :)

Познавам собственника. Добри са, но не работят на тукашния пазар. Приоритет и основен пазар е навън.
Държат един от най-популярните хостинзи във световен мащаб. Може и сам да видиш кой е той.

Определено ще паднеш.

PS: Имам предвид, че работят навън и не са 100% концентрирани на тукашния пазар както правят доста тукашни хостинзи и после почва "CPU time ku4ek" и други подритвания по кокалчетата (PHP 4.4.8 anyone?).
 
От: Безплатен български хостинг

Опитай 0-host.net.
Регистрирал съм там един акаунт за тестване на разни скриптчета и прочее, не съм имал ядове вече близо 3 месеца (откакто ги ползвам).
 
От: Безплатен български хостинг

Здравейте, мисля че темата е подходяща за да попитам за хостинг .. безплатен .. който да позволява да си направиш онлайн магазин, защото явно този който ползвам .. не става за това (какво точно не поддържа не ми е ясно .. бази данни ли какво ли .. )
Трябва ми защото .. се записах на курс за създаване на онлайн магазин .. и искам първо да се науча .. пък тогава ако реша нещо да плащам. Така че ..
 
От: Безплатен български хостинг

Оставете го този безплатен хостинг. Аз така навремето почнах да правя един блог на безплатен хостинг и един прекрасен ден имах над 1000 уникални посетителя дневно. Провайдера се усети и започнаха да ми извиват ръцете да си ъпгрейдна плана на някакъв платен (безбожно скъп). Започнаха да ми правят номера от сорта - спират ми хостинга на интервали (десетина пъти дневно за по няколко минути). След серия номера от тяхна страна сайта ми изпадна от първите места в гугъла.
 

Горе