Безплатен ваучер за реклама в etarget.bg

a4kata

Member
Рейтинг - 100%
5   0   0
Здравейте,
ICN.bg стартира нова програма съвместно с Интернет рекламната медия Etarget.bg, която Ви предоставя шанса да реализирате безплатна реклама и да повишите посещаемостта и интереса към Вашия сайт. ICN.Bg Ви подарява ваучер на стойност от 15.00 лв. за свободна реклама в групата от сайтове в системата на Etarget.bg, без това да Ви ангажира допълнително с покупка или предварително зареждане на баланс. Нужно е само да се регистрирате в страницата на etarget.bg, където да въведете уникалния код от ваучера, който ще Ви предоставим.

За Etarget
Etarget.bg предлага целева Интернет реклама в най-големите портали и медийни групи, като expert.bg , money.bg, dnes.bg, news.bg , actulano.com и още над 250 уеб страници, което разширява кръга на потенциалните потребители, които може да привлечете към сайта си.

Условия на програмата!
Програмата е валидна от 22.06.2009 до 27.06.2009. Безплатен ваучер получава всеки потребител, който прояви желание да използва опцията за безплатна реклама в размер на 15.00 лв.
- Кодовете са валидни само в системата на etarget.bg, след регистрация: http://etarget.bg/register/index.php.
- Един клиентски акаунт може да получи 1(един) брой кодове за регистрация.
- Кодовете ще са валидни за регистрация в системата на etarget.bg от 22.06.2009г. до 27.06.2009г.
- Кода за начисляване на безплатния Ваучер се изпраща на клиента веднага след отговор на това съобщение или изпратено искане в свободен текст към [email protected].



Тъй като ваучера не ми трябва може да го продам на някого за 9-10 лв. ,ако има желаещ да пише на ЛC .
 

Горе