Безплатни статии за услуга

sixking

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
45   0   0
Здравейте.

Видях, че един колега го направи, та викам и аз да пробвам. Ще ви напиша статии изцяло по ваши критерии, дължина, тема, ключови думи и други, а в замяна на дъното едно линкче към сайт или някъде в статията (няма голямо значение за мен).

Имам няколко сайта, така че може на човек по няколко статии, пак повтарям ПО ВАШЕ ЖЕЛАНИЕ. Пиша ви уникалната статия, казвате си критериите, аз само си поставям линка някъде.

За да не се окажа препълнен, ще си позволя да запазя правото си да спра услугата по всяко време. Да не се окаже за линкове на някой сайт да му пиша материала.
Можете да си пращате направо изискванията и бройките или на ЛС или на емайл - [email protected]
Приемам само този вариант на работа. Без никакви предложения за заплащания за поставяне. Само този вид.

Ако съм пропуснал нещо, моля питайте :)

От: Безплатни статии за услуга

За теб винаги! Ако можеш да измислиш нещо на тема музика, пиши на ЛС! :)

Вписвам ли се в критериите и бройките? Едно материалче за олимпийските игри в Рио и едно за образование бих взел. :)

Получих един, ама името пише, не никнейма :D Отговорил съм де :)

За вечен линк в нов сайт колко статии си готов да напишеш?

Кажи колко продаваш линка и ще ти го купя в статии.

Това също е опция, ако някой има местенце за линк и е готов да го продаде под формата на статии, да пише.

Сайтовете ми са за картинки, техника, женски сайт, няколко блога, но старателно, ще се опитам да го подпъхна в статията, да не изглежда като най-голямата реклама.

Ей регвай се и си слагай каквото искаш, само след рега ми кажи да ти пусна акаунт с който да публикуваш без одобрение. http://spodeli.eu/ Даже, ако са добре направени и готини и през фейса ще ги мина.

Много се радвам, че има такъв интерес, но за сега СПИРАМ офертата - много народ се натрупа, няма да мога да ви смогна :D
Щом привърша с вече изпратилите заявка, пускам пак, че сайтове има :)

Много добри материали получих от колегата. Изключително разбран, бърз и коректен. :)

Аз, само ще го помоля, като качва да слага и снимчичка, да мога да го шаря и по фейса. :)

Много благодаря за позитивния фииидбек :D
Само за колегата #uni-web -- до теб не знам кога, ще стигна, че още има чакащи и вече ги издирвам :D :D

Утре би трябва да съм готов с последните. Ако имате още сайтове, давайте инфо за теми, ама това, когато кажа, че сега да не се изпете един народ :D

Така, ако съм изтървал някой да си каже, че доста народ беше, доста статии.

Чакам го няколко часа, след това обявявам следващата вълна за Free статии.

Знаех си аз че забравям някой :D
В най-скоро време ги имаш ;)

И нека втората вълна да започне СЕГА :D

Горе