Предлагам: Безплатни статии и описания

Добро утро, колеги. Удължавам срока на промоцията, за да може повече хора (вече излезли от празничен режим) да се възползват от офертата. Първата статия вече е изпратена.

Лек първи работен ден за годината!
 
Може:)

Колеги, благодаря за интереса и доверието. В последните дни усилено обмислях дали предложението да не остане за постоянно.

Мисля, че успях да го формулирам. За повече информация - последния пост в блога ми.

Имам молба към колегите, опитвам се от няколко дни (безуспешно) да сложа нещо като форма за отзиви и оценка от клиенти на определена страница в сайта. Тотално съм начинаеща и нямам идея как да го направя. Ако може, някой да помогне със съвет.
 
Аз също се възползвах от колежката, статията ми хареса, добре написана и подредена, съдържа полезна информация за читателите на сайта, можете да я прочетете тук

6+ за колежката, препоръчвам.
 
И аз получих статия от колежката. Невероятно майсторство. Много съм доволен. Текста е точно това което искам. С две думи ме разбра. Повечето копирайтъри тук трябва да им напишеш цялата статия, за да разбират какво искаш, но при колежката това не е необходимо, което говори положително за качествата и. Ще работя със сигурност с нея. Горещо я препоръчвам!
 

Горе