martyyy Member 27 Януари 2010 #1 Добре де на 7 позиция съм за всичко за компютрите ,а ПР няма ,защо така,а за "Всичко за Компютри и Интернет" съм на първо
Добре де на 7 позиция съм за всичко за компютрите ,а ПР няма ,защо така,а за "Всичко за Компютри и Интернет" съм на първо
ivo.apostolov Well-Known Member 27 Януари 2010 #2 От: Без ПР да не гледаш персонализираното ти търсене
martyyy Member 27 Януари 2010 #3 От: Без ПР кое? не просто влизам в гоогле и пиша думите пробвай,ако искаш
sixth sense Active Member 27 Януари 2010 #4 От: Без ПР PR ъпдейтите не са през 1 ден. Последният беше на 30-31 демекври.
ivo.apostolov Well-Known Member 27 Януари 2010 #6 От: Без ПР кой да ти каже, а и за какво ти е тоя PR?
VPenkov New Member 27 Януари 2010 #9 От: Без ПР martyyy каза: а не трябва ли Увеличете... Не, не трябва.
martyyy Member 27 Януари 2010 #10 От: Без ПР защо тогава го има и всеки вика "разменям линкове само с ПР3 "
sixth sense Active Member 27 Януари 2010 #11 От: Без ПР За някой хора най-важен PR-а. Колкото е по-висок PR и посещенията, толкова повече реклама купуват потребителите. Не много хора купуват реклама или разменят линк с PR0.
От: Без ПР За някой хора най-важен PR-а. Колкото е по-висок PR и посещенията, толкова повече реклама купуват потребителите. Не много хора купуват реклама или разменят линк с PR0.
VPenkov New Member 27 Януари 2010 #13 От: Без ПР Ще разменяш линкове? Тогава чакай ъпдейт. То PR освен за определяне на цената на линк, за друго не служи.
От: Без ПР Ще разменяш линкове? Тогава чакай ъпдейт. То PR освен за определяне на цената на линк, за друго не служи.
CHILIEV Member 27 Януари 2010 #15 От: Без ПР Тоя ПР си е чисто и просто "почесване"... И ако някой може да се обоснове пък защо се купуват линкове от страници с висок ПР... Дълбоко заседнал мит ли е това?
От: Без ПР Тоя ПР си е чисто и просто "почесване"... И ако някой може да се обоснове пък защо се купуват линкове от страници с висок ПР... Дълбоко заседнал мит ли е това?
VPenkov New Member 28 Януари 2010 #16 От: Без ПР Не, не е. По него се определя link strength-a. Формулата е (PR + 1)^3 x 4, цялото това делено на броя на изходящите линкове.
От: Без ПР Не, не е. По него се определя link strength-a. Формулата е (PR + 1)^3 x 4, цялото това делено на броя на изходящите линкове.