Бзплатен билет за метрото? Може, срещу 30 клякания

V.Andreev

Well-Known Member
Безплатен билет за метрото, получава всеки, който успее да направи 30 клякания в Москва, съобщи Bulgaria On Air. Руският олимпийски комитет представи нова машина, която позволява на пътуващите да спечелят безплатно еднопосочно пътуване. Олимпийската шампионка по синхронно плуване Мария Киселева присъства на откриването на уреда в метростанция „Вистовачная” в московския бизнес квартал.

Машината прилича на обикновен автомат за билети, като компютър в нея засича колко клякания сте направили и, когато достигнете 30, ви дава билет за еднократно ползване. Жителите на руската столица приеха с ентусиазъм олимпийската идея. Според тях инициативата ще засили връзката между обикновените граждани и спортната идея.

„Идеята е добра. Харесва ми, че получаваме безплатно пътуване и ни дава стимул да се опитваме да постигнем повече. Ставаме все по-добри в кляканията и можем да получим безплатна месечна или годишна карта за метрото на практика”, коментира Олег, който живее в Москва.

Апаратът ще остане в метростанцията до 30 декември, след което пътуващите ще заплащат редовната такса от 50 рубли на посока.

Повече информация ето : тук
 

Горе