Бившият финансов съветник на Роналд Рейгън пред ФОРУМНЮЗ: САЩ си купиха България

ReminD

Well-Known Member
Бившият финансов съветник на президента Роналд Рейгън Пол Робъртс пред ФОРУМНЮЗ: САЩ си купиха България ''- Българското правителство бе купено от Вашингтон като съюзник срещу Русия. Може би българите са смятали, че това е добре заради предишния контрол над страната от Съветския съюз. Вероятно мозъците на българите са промити от американската пропаганда и не разбират, че България е под контрола на Вашингтон, който е купил правителството им. Българското правителство служи на американците, а не на народа си. '' Единственият възможен начин да се избегне Трета световна война е страните членки на НАТО от ЕС да напуснат организацията. Всяка държава, която не го направи, е обречена на унищожение в една бъдеща война с Русия, заявява в интервю за ФОРУМНЮЗ финансовият съветник на американския президент Роналд Рейгън - Пол Робъртс. Икономистът и бивш зам. финансов министър на САЩ в администрацията на 40-ия държавен глава е категоричен, че Вашингтон използва България, за да постигне целите си срещу Русия. В същото време българите са позволили американците да управляват страната им.

http://www.blitz.bg/news/article/329302

пък после ми говорете глупости

От: Бившият финансов съветник на Роналд Рейгън пред ФОРУМНЮЗ: САЩ си купиха България

Да, това е жалката истина.
Има и нещо друго, как една малка държава като България въобще може да е независима?
Ако станем неудобни примерно на САЩ, ще инвестират наполовина на това което вложиха в Украйна и ще ни разпарчетосат.

От: Бившият финансов съветник на Роналд Рейгън пред ФОРУМНЮЗ: САЩ си купиха България

Има и нещо друго, как една малка държава като България въобще може да е независима?
Израел да не е по-голяма от България?

Внимание! Сайтът е част от групата на Делян Пеевски!

Материалът може да бъде:

Необективен
Съдържащ непроверени или неверни факти
Без втора гледна точка
Силно манипулативен

Внимание! Сайтът е част от групата на Делян Пеевски!

Материалът може да бъде:

Необективен
Съдържащ непроверени или неверни факти
Без втора гледна точка
Силно манипулативен

тъпанар, копирай в гугъл част от интервюто и си го чети от групата на прокопиев като искаш

Защо в нета няма нищо като напиша paul craig roberts Bulgaria?

Намерих статията тук http://www.forumnews.bg/post/30105/ като го разгледа човек сайта и гледай рубрика US колонизацията на Eвропа големите банери на Лафка и факта, че няма нищо в нета и видиш ли ти те намерили Робъртс и той давал интервю .... си има всички елементи на жълт сайт ...

Принципно следя Робъртс почти всички негови изказвания и до преди години си беше анти всичко УСА от монетарната политика на FED до мизериите на Обама, но сериозно залитна в полза Русия верно казва фактически неща, но почва и едни спекулации да плете. До сега не съм го чул да говори каквото и да за БГ освен за ЮП и то как газа минава транзит ...

8035317I.jpg

:D :D :D

Част от пропагандата включва да се пускат интервюта с критично настроени хора към УСА.

За въпросният е ясно какъв е бил и е ясно, че в момента е критично настроен към политиката на Обама.

Ама пък да знае баш къде се намира България и каква политика води. Най-вероятно скалъпена работа.

Не че има някакво значение освен да се шерва в нета и атакистите и рубладжиите да се подмокрят.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Част от пропагандата включва да се пускат интервюта с критично настроени хора към УСА.

За въпросният е ясно какъв е бил и е ясно, че в момента е критично настроен към политиката на Обама.

Ама пък да знае баш къде се намира България и каква политика води. Най-вероятно скалъпена работа.

Не че има някакво значение освен да се шерва в нета и атакистите и рубладжиите да се подмокрят.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Аз такава пропаганда по масмедиите не съм видял. А масовият човек гледа масмедии. Пропагандата е в обратна насока на това, кеото твърдиш..

От: От: Бившият финансов съветник на Роналд Рейгън пред ФОРУМНЮЗ: САЩ си купиха Бълг

Защо в нета няма нищо като напиша paul craig roberts Bulgaria?
Доколкото виждам интервюто е дадено за българска медия.

От: От: Бившият финансов съветник на Роналд Рейгън пред ФОРУМНЮЗ: САЩ си купиха Бълг

Доколкото виждам интервюто е дадено за българска медия.

Което доказва, колко е скалъпено всичко! Със същата сила можеха да пуснат интервю с Обама или Путин или каквото и да е.

Пол Крег Робъртс защото не си запознат е много активен в интервютата по актуални теми и в седмицата има по няколко - особенно в разграра на конфликта и дума не спомена за БГ, но някакъв БГ Мики Маус сайт му взима интервю и той излизва вижданията си, само на този сайт, не го споменава нито в блога си нито, в интервюта нито никъде, но решава да го сподели в БГ сайт ... или БГ сайта хвърля на боб и пита да си каже какво мисли по линия БГ... Хайде стига с тези глупости по малоумна пропаганда скоро време не бях гледал.

Аз такава пропаганда по масмедиите не съм видял. А масовият човек гледа масмедии. Пропагандата е в обратна насока на това, кеото твърдиш..

Пропагандата по-масовите ТВ-каналите ли се случва? Все си мислих, че и интернет форумите са част от това - предприемача не е малка медия за таргета си. Тази новина като я разпратиш по 10-20 големи сайта и голяма част от масата ще е наясно.

Особено са любими пускат некви гръмки статии като навремето на Атака, че имаме колко стотин трилиона злато под земята как това стана тотален viral, както и още други такива примери мога да давам ... не изключвай силата на нета!

Пропагандата по-масовите ТВ-каналите ли се случва? Все си мислих, че и интернет форумите са част от това - предприемача не е малка медия за таргета си. Тази новина като я разпратиш по 10-20 големи сайта и голяма част от масата ще е наясно.

Особено са любими пускат некви гръмки статии като навремето на Атака, че имаме колко стотин трилиона злато под земята как това стана тотален viral, както и още други такива примери мога да давам ... не изключвай силата на нета!
Ест. че се случва по масовите медии, къде другаде се случва... Атака, та Атака, какво говори Атака чуват 5%, какво ти говорят по БТВ, чуват 95%. Но не ми се спори.

Ест. че се случва по масовите медии, къде другаде се случва... Атака, та Атака, какво говори Атака чуват 5%, какво ти говорят по БТВ, чуват 95%. Но не ми се спори.

Така си е, но пак се върни и прочети внимателно какво съм писал - пропагандата вече сериозно минава през нета, ТВ-то е остарял канал за манипулиране - тази платена глупост на Атака в нито една медия не бяха я пуснали, щото знаят че е пределна глупост освен разбира се на Атака, но това не пречеше да стане мега вайрал и почти целият ми фейсбук да виждам споделяния и по големите форуми жестоки препрадки и некви пишман разбирачи да ми дават становище базирано на опрона точка, като през живота си не са виждали 24 карата злато ...

наистина има трилиони злато, само дето никой не казва, че за да ги извадим, и по времето на "комунизма" безумно се е замърсявала околната среда и това важи за всичките комунделски "производства", да не забравяме и 50-те уранови рудника и хилядите пукнали миньори...

наистина има трилиони злато, само дето никой не казва, че за да ги извадим, и по времето на "комунизма" безумно се е замърсявала околната среда и това важи за всичките комунделски "производства", да не забравяме и 50-те уранови рудника и хилядите пукнали миньори...

Под земята ни има злато поради проста причина не е имало интензивно производство на злато през средновековието по нашите земи по ред причини, но цифрите са стотици пъти по малко от трилиони.

Така си е, но пак се върни и прочети внимателно какво съм писал - пропагандата вече сериозно минава през нета, ТВ-то е остарял канал за манипулиране - тази платена глупост на Атака в нито една медия не бяха я пуснали, щото знаят че е пределна глупост освен разбира се на Атака, но това не пречеше да стане мега вайрал и почти целият ми фейсбук да виждам споделяния и по големите форуми жестоки препрадки и некви пишман разбирачи да ми дават становище базирано на опрона точка, като през живота си не са виждали 24 карата злато ...

Така разсъждаваш, понеже ти си от хората, които предимно ползват нета. Обаче все още много хора се информират само от телевизиите. А, все още, повече хора най-малкото редовно следят телевизиите. А, защо вярват повече на телевизията е въпрос на психология, там излизат едни представителни и излъскани мъже и жени, с тежест, изказ и интонация ти съобщават поредната пропагандна манипулация. Не знам дали разбираш на какво ниво е манипулацията, тя е изпипана толкова много, че вече става въпрос за специфична подредба на думите и итрепретирана интонация.
Години съм се интересувал точно от материята за манипулиране, мога да напиша книга :) Но не ми се занимава, за мен почти всичко е ясно

Съгласен съм с теб, не всички са в нета - но пък в нета са активната част от населението, по тв-то са като цяло пенсионерите - ти като занимаващ се дълго с пропагандата материя, признавам си аз нямам задълбочен поглед, но имам и аз познания, та пропагндата по дефиниця е насочена към активните, така че реално погледано нета си е урожая им. Не случайно има бизнеси с единствена цел тролене и манипулации в нета ...

Съгласен съм с теб, не всички са в нета - но пък в нета са активната част от населението, по тв-то са като цяло пенсионерите - ти като занимаващ се дълго с пропагандата материя, признавам си аз нямам задълбочен поглед, но имам и аз познания, та пропагндата по дефиниця е насочена към активните, така че реално погледано нета си е урожая им. Не случайно има бизнеси с единствена цел тролене и манипулации в нета ...
То не е лошо, човек малко да се поинтересува. Един път като разбереш даден начин чрез който те манипулират, придобиваш някакъв имунитет.
Аз ще ти дам два примера, много популярни, но едва ли за повече от 1% от населението:)
Първи пример, теоретична дефиния:
Psychological Warfare (PSYWAR) is defined by the U.S. Department of Defense as:
“The planned use of propaganda and other psychological actions having the primary purpose of influencing the opinions, emotions, attitudes, and behavior…of groups in such a way as to support the…objectives.”
“Various techniques are used, by any set of groups, and aimed to influence a target audience’s value systems, belief systems, emotions, motives, reasoning, or behavior.

Втори пример, практическо изпълнение,например от музиалната индустрия:
Музикален клип, на преден план разголена "бомба" размята оръжие, на заден план малко дете си играе в пясъка.
Обърнат вариант - на преден план красива и миловидна жена, на втори план в далечината изнасилват жена.
Само, че отдавна прекрачиха скритата манипулация, вече си е направо открита.
Незнам дали си чувал за варената жаба.

За всичко съм чувал, а моята сфера на дейност вербалните интервенции са голям мотор за движение на пазара в полза на едната група в частност банкерите.

Всичко съм съгласен, но все си мисля че Playground-a се премести в интернета от няколко години ...

Горе