Абе ей платения, тук в тоя форум общо взето се разбираме както трябва, бизнес с всякакви хора съм правел.
Като питаш - обясни кой си, какъв си, какъв бизнес имаш ( освен управление на обществените нагласи към ГРОБ - доста неуспешно )?
Бизнес се прави когато ти е икономически изгодно, а не политически , поне така би трябвало да е.
Но замисли се с теб кой би искал да прави бизнес, като си така почервенял.
С всички хора, които спориш тук имат сайтове, бизнес, работа, занимават се с тая сфер, а ти откъде се пръкна? Би ли обяснил????
Цирвен ли,че нали сергейчо сега баламосва хората по бтв за процеса по прочистване,Смешници тези койито искаха втор атомна цинтралаБизнес се прави когато ти е икономически изгодно, а не политически , поне така би трябвало да е.
Но замисли се с теб кой би искал да прави бизнес, като си така почервенял.
А бе и аз съм правил много бизнес с хора от тук и това няма ама нищо общо с това на кой симпатизират. Всеки от нас е забелязал, че хората на бизнеса са водени от едно нещо при правенето на сделки - това е благото на бизнеса му. Всичко друго, даже и не става дума за него. Пък каква сексуална ориентация има, пък на коя партия симпатизира, пък дали е набожен, етнос, възраст, пол, националност. Важното е всяка стана да си изпълни поетите ангажименти и това е.Абе ей платения, тук в тоя форум общо взето се разбираме както трябва, бизнес с всякакви хора съм правел.
Като питаш - обясни кой си, какъв си, какъв бизнес имаш ( освен управление на обществените нагласи към ГРОБ - доста неуспешно )?
Що бе, Леонсио аз може да се джавкам с @ReminD на политически теми ама съм сигурен, че ако трябва да се свърши някаква работа, всичко ще е точно и от двете страни.
Бих правил няма проблем, само да не са проклети комунисти, от тях винаги можеш да очакваш предателство !!!!!!