Бинг Keyword research tool

coolice

Owner
Keyword research tool: This tool allows you to perform keyword research on any phrase you enter. Log in to your Webmaster Tools account, enter a phrase into the tool andKeyword research tool you’ll be able to see query volume data across different countries, languages and for related phrases. Data within the tool is exportable, and we hold a history of up to 6 months for all phrases. Query data shown in results within this tool are based on organic queries from Bing worldwide. All data is raw and not rounded in any way.

http://www.bing.com/toolbox/webmaster/

От: Бинг Keyword research tool

Дали някога ще има файда за бе ге сайтове? В смисъл гледам, че ме има в индекса. Бутнах му някъф сайтмап, да обхожда ако иска. Мисълта ми е в България кой ще ме търси там? То даже и при инсталацията на някой софт да се е ръгнало на зареждащата страница на браузъра хората просто не го отразяват и го прескачат. Знаят гугъла и това е.

Файда може и да има в близко бъдеще, за момента - йок.

По моята статистика в момента за всеки 1000 посетителя от гугъл се получават 25 от бинг. Не, че мога да правя кой знае какво сравнение, защото позициите в двете търсачки са различни, ама дори и от първите 3 позиции не се получава кой знае какъв трафик. За мен, специално за БГ, Бинг издиша здраво за момента.

Самият им алгоритъм пък е под всякаква критика. Нито веднъж когато съм се опитвал да намеря нещо, не съм получавал качествен резултат. Отделно на това се класират незнайни страници, които дори в някои случаи връщат 404 на предни места, а екзакт мач домейните са на втора/трета страница. В други случаи пък ти се наместват резултати от Русия, Словакия, Македония и къде ли още не, ама не и от български сайтове. Е що за п**нография е това.

Според мен не си заслужава да се обръща внимание на това, поне докато не влязат в релси. Имам регистрация в техния УМТ, само за да им намаля честотата на обхождане на глупавите ботове, че за един месец ми навъртяха 40 гб трафик само на един домейн. В един момент толкова се бях изнервил от тях, че обмислях варианта според юзер агента да ги препращам към бинг.ком и там да си тролват (кроуват) колкото искат.

идеята е да си видите киурдите колко се търсят (ама това е само в бинг) не забравяите че и яхо показва резултати от бинг и ще ги показва до 2018 мисля че беше договора

иначе алгоритама им става за англоезични сайтове засега... може да проверите и там има повечко трафик и пак ще се повторя това са данните само от бинг а заедно с яхо те държат някъде около 37 процента от сърчовете на американския пазар :) и наливат цифра пари да отхапят дял в ук...

Горе