На всички, които казват че това е най-тъпата инвестиция ще се опитам да ги опровергая.
Собственик съм на къща в Гърция от април 2018г. Къщата се намира на 330 км. от София на солунския залив и на 500 м. от морето, състои се от кухня, хол спалня, лятна кухня и баня и тоалетна.Като площ е 52 кв. м. Верандата е по цялата дължина и е най-хубавото нещо. Двора е 280 кв. м. и има плодни дървета/смокиня огромна, дюли, японска мушмула/и асма. Продадоха ми я обзаведена и то с дървени мебели а не като нашите талашити.Единственото нещо, което съм купила е възглавниците за столовете, спално бельо и шезлонгите за градината.Това всичко за 27000 Евро, с прехвърлянето 30.Данъка е между 1-3 Евро на застроена площ мах. 150 Е, тока 0,08 евро цента на киловат тоест колкото тук. Водата също като поливам райграса и пълним басейна /надуваем/. Купих я защото имам 3 деца вече семейни и прецених, че четирите семейства като идем по 2 пъти в Гърция на сезон и дадем по 1000 Е ....И така сега всеки може да ходи когато пожелае, сезона е 5 месеца. Плажа е с пясък на пешеходно разстояние, наоколо няма постоянно живеещи, тишина и спокойствие, на 4 часа път от София-какво повече му трябва на човек да е щастлив.