Блог коментари

Welder

Active Member
Здравейте,

При пускане на блог коментар, повечето изискват попълване на следните полета:
Name
Mail
Website
Comment
Въпросът ми е, дали ще получа линк ако попълня сайта си само в полето Website а в полето Comment напиша реален коментар без да споменавам сайта си? Предполагам това зависи и от самия сайт, но ако може все пак да се обобщи.

Последно редактирано:
От: Форумни коментари

къде изискват при пускане на пост - име, мейл сайт ?
това се изисква при регистрацията ?

тогава като ги попълниш и подпис ако има, после пишеш във форума само

Това се изисква при блог коментарите не при форумните коментари.

Веднага се поправям. Имах предвид при блог коментарите!!!

Въпросът ми е, дали ще получа линк ако попълня сайта си само в полето Website а в полето Comment напиша реален коментар без да споменавам сайта си? Предполагам това зависи и от самия сайт, но ако може все пак да се обобщи.
разбира се - направи ли си труда да погледнеш такива коментари вече?

в name: можеш да пишеш анкора - например - хладилници
а в сайт : hladilnici.com

примерно...

От: Блог коментари

AlanFort не мога да ти дам репутация понеже си ти давам редовно :D
Много ти благодаря коментара ти ми помогна доста.
Мен също ме интересуваше това дали, ще получа линк, ако си попълня сайта само там, а да си пиша реални коментари.
Благодаря.

Ще получиш, но повечето блогове са nofollow и тоя линк няма да мине нищо през него :).

Повечето не разрешават да си слагате анкор текст.Така че си слагайте името и линка на сайта.Грозно е за самия сайт коментарите под хубава статия да са от хладилни,хапчета и климатици....

Ще получиш, но повечето блогове са nofollow и тоя линк няма да мине нищо през него :).
Бе кой ви ги втълпява тия неща за nofollow линковете ?

Повечето не разрешават да си слагате анкор текст.Така че си слагайте името и линка на сайта.Грозно е за самия сайт коментарите под хубава статия да са от хладилни,хапчета и климатици....

Защо бе не се ли кефиш в сериозен блог да го коментират Хладилник, Прозорец, Печка, Трабант, Идиот или коч....
Принципно ако един блог дава реални линкове бива много бързо оспамен от горните личности... Най-добре е да търсиш блог в сходна ниша (в България много трудно), да даваш качествени коментари, а не просто харесва ми.... става... браво... и добре е ако не се казваш Трабант :)

На мен лично ми се е случвало да връщам постове от спама на блога ми и да ги пускам, ако са адекватни към текста. Но никога не бих го направила с пост с линк и без връзка с поста... Дори и да пуснат линк, ако линкът е адекватен към темата, разрешавам. Лична практика...

....точно така, ...аз лично съм изпробвал, че няма значение че са nofollow, .....важното е количеството, ..както казва мечо пух, колото повече - толкова повече

В интерес на истината гугъл обича и nofollow линкове, и, макар и да не предава по тях тегло или "сок" - намирайки постоянно линкове към вашият сайт гугъл го мисли за актуален, което влияе благотворно на позициите. Така че никога не пренебрегвайте nofollow линковете.

Горе