Блог на английски език - как да го оптимизирам и да му докарам посещения?

ADWORDSER

Banned
здравейте колеги
имам блог на английски език - нов е
на тема технологии е за нокия
как да го оптимизирам и да му докарам посещения?

От: help

ако го покажеш доста ще улесниш всички

Ако държиш блога да остане в сянка:

1. оправи мета таговете
2. разпредели малко по-добре ключовите думи
3. не забравяй да добавяш уникално съдържание
4. а, да и оправи описанията на картинките - тоя алт таг не е зле да го ползваш
5. може и да вкараш нофолоу на безползените линкове
6. споменах ли уникалното съдържание
7. вкарай го в някоя и друга директория - сто, двеста са добро начало
8. не е зле да си букмаркнеш статиите
9. някои казват, че артикъл директориите могат да направят чудеса, така че помисли по въпроса
10. едно тематично видео пуснато тук таме също може да ти докара добър трафик
11. огледай се за набавяне на малко тематични линкове... да освен директориите
12. що не си направиш туитър акаунт?
13. като казах акаунт - може да избереш и любимите си социални мрежи и там да направиш по един тематичен акаунт
14. като направиш акаунтите не е зле да постнеш малко уникално съдържание с линкове към сайта ти
15. не забравяй да пускаш и дийп линкове, а не само линкове към основния домейн
16. RSS-а може да го субмитнеш малко по директории - върши хубава работа, а и ти гарантира бързо индексиране
17. като казахме субмит тоя блог нали си го субмитнал по важните блог директории - Техноратита-мехноратита такива работи
18. докато почиваш хвърли едно око на фейсбук - може оттам доста читав трафик да си докараш
19. ей, за малко да забравя тематичните форуми - ако пишеш редовно могат да ти докарат супер таргетиран трафик
20. ами като за без домейн на блога сякаш толкова точки стигат а?

Успех с блога и не се притеснявай - урл-то си остава между нас ;)

От: Блог на английски език - как да го оптимизирам и да му докарам посещения?

1. Първо глезотиите:
- смени фавикончето става лесно има видео в блога в подписа ми
- малко темата не ми се връзва с тематиката - тия делфинчета?
2. по същество:
- във футъра има линкове към девелопера, не е етично да се махат но е редно да знаеш, че ти отича малко ПР през тях
- горе в хедъра Двата RSS линка действително няма нужда да са дуфолоу особено тоя за коментарите
- няма текст - то просто няма за какво да се закачи бота като мине през сайта. Задължително добави уникален текст и то доста - минимум 300 думи в пост. Не копиран! Уникален! добави и снимки, може и видео (по възможност авторско - компилирай няколко картинки и добави музика ако нямаш идея за друго)
- Donwload линковете що са дуфолоу?
- В сайдбара пак има линкове към сайта на девелопъра - поне ги сложи във футъра
- има едно меню с незнайно предназначение оново GA
- това Абаут дис блог що не го сложиш най отдолу - действително ли това е най-важното, което трябва да види клиента. Тук трябва да има видео или тагове, линкове към най-важните статии или към най-горещите линкове за сваляне. Направи тоя сайдбар по-раздвижен и полезен за посетителите
- блог архива го има два пъти
- хубаво е етикетите да са тематични, в см да включват ключови думи е лейбъла Themes честно нищо не значи
- малко си избързал с адсенса, остави блога да втаса поне два месеца и да довлече малко трафик, а и смени тоя ужасен цвят
3. офпейдж сео
- трябват ти линкове - не искам да се повтарям, това което писах горе си е валидно - блогдиректории, рсс директории, букмарк сайтове, артикъл директории, коментари по блогове, постове по форуми като ти писне започваш от начало
4. имам едно притеснение - в заглавието си имаш запазена марка, а и се опитваш да се ранкнеш по запазена марка. това си е игра с огъня - възможно е да имаш ядове. няма много решения на проблема - имаш го в домейна си. можеш да стискаш палци и да се надяваш да не те забележат или просто да не им се занимава с теб

ne razbiram mnogo mnogo
zatova ako moje da mi pomogne6 i da mi go napravish shte sum ti mn blagodaren
sorry za latinicata ot 5800cata sym

ne razbiram mnogo mnogo
zatova ako moje da mi pomogne6 i da mi go napravish shte sum ti mn blagodaren
sorry za latinicata ot 5800cata sym

Това с 5800-цата не беше много добра идея да го споделяш - няколко модела по-нагоре и директно минаваш на ВИП тарифата.

В момента съм претрупан с работа, ако държиш може да поговорим за кратко по скайпа - още едно мнение и ще можеш да ми го пуснеш на лично

ок ще ти пратя скайпа си на лично

Горе