Аз съм пуснал един проект при инбг на шеърд хостинг. Единственото условие МУ-то да заработи е да се направи DNS wildcart на събдомейните. При инбг не може през цПанела и затова пишеш на хостинга и те го правят вместо теб.Аз съм ползвал но смених три хостинга докато намеря такъв които да се разбере с МУто маи решението е да имаш впс и да настроиш така че да работи (за това не мога да помогна)....
Аз съм пуснал един проект при инбг на шеърд хостинг. Единственото условие МУ-то да заработи е да се направи DNS wildcart на събдомейните. При инбг не може през цПанела и затова пишеш на хостинга и те го правят вместо теб.
За всеки поддомен поотделно трябва да активираш плъгина.
Еми ако имаш трафик на тези поддомейни - защо не?Май така ще трябва да стане, но вече се замислям, дали да поставям адсенс на поддомейните!?
една единствена причина виждам за момента, но според мен е сериозна - някой може да сложи съдържание несъответстващо на TOS и акаунта е застрашен, така, че трябва или да не се слага adsense или да се следи всеки ден за такова съдържаниеЕми ако имаш трафик на тези поддомейни - защо не?
Да, съгласен. Но говоря ако няма такова нещо.една единствена причина виждам за момента, но според мен е сериозна - някой може да сложи съдържание несъответстващо на TOS и акаунта е застрашен, така, че трябва или да не се слага adsense или да се следи всеки ден за такова съдържание
Еми ако имаш трафик на тези поддомейни - защо не?
Еми темите трабва да са тясно свързани с тематиката или близки до нея. Примерно за маркетинг блог е хубаво тематиката да е сериозна и с добри графики, напомнящи бизнес в онлайн среда. Мисля че жените имат много добър нух за това - съчетаване на тамплейт с тематика. Знам че и ти ще се справиш добре. Ако се колебаеш между няколко, винаги може да потърсиш мнение тук
WordPress MultiUser (WPMU) - система от блогове!