Бойко разтури и СДС - Честито

ReminD

Well-Known Member
Image_1465426_126.jpg

Герберското мекере емил кабаиванов днес изключи няколко депутата от СДС, които си позволиха да не подкрепят американския агент петър стоянов като конституционен съдия. Ако не сте наясно - брата на въпросното същество кабаиванов ( председателя на сдс ) е първи гербер, а бойко преди няколко дни се разбра с емил кабаиванов да си помогнат за избирането на конституционен съдия.

Въпросния емил кабаиванов последния месец закри женския съюз на сдс, както и младежкия. Бойко не си играе.

Сергей Станишев коментира създалата се ситуация така:

Станишев: Бойко Борисов унищожи СДС

Лидерът на социалистите отново заяви, че има една единствена цел и това е спечелването на изборите.

"Бойко Борисов подчинява окончателно СДС в лицето на сегашното ръководство. Тъжно е, защото СДС беше водеща политическа сила, а сега се превръща в една организация, която обслужва интересите на ГЕРБ", коментира лидерът на БСП Сергей Станишев в отговор на журналистически въпрос в Монтана.

http://www.novini.bg/news/102272-станишев-бойко-борисов-унищожи-сдс.html

От: Бойко разтури и СДС - Честито

Получих червена репутация БАЙДЪН :
Нищо умно! Напротив - само комунистически тъпотии, ама скоро ще млъкнете завинаги

Само не разбрах какво ще значи това.

Последно редактирано от модератор:

Демокрация имаме тогава, когато всеки гражданин може да изкаже собствено мнение и да направи своя избор
Въпросът е: -има ли демокрация в България?
Не знам дали ми се струва, но избор нямаме,
което значи, че и демокрация нямаме.

Това е мое мнение и понеже се пишем още демократични, мисля че мога да го кажа:rolleyes:

Малко статистика от пред скандала:

stoineff.png

Като симпатизанти на „Синята коалиция” (СДС и ДСБ) се определят общо 3,6% от участвалите в изследването, а като симпатизанти на „Атака” – 3%. От по-малките партии, симпатии около и над 1% събират: НФСБ (1,5%), НДСВ, РЗС и ВМРО.
Емил Кабаиванов е непознат за над 80% от българите, поради което одобрението към него е много малък дял – 2%.

Националното представително изследване на НЦИОМ е проведено в периода 1 – 7 ноември 2012 година.

Както се вижда от статистиката (ако не е компроментирана), следващите управляващи в България ще са в широка коалиция. За сега се виждат два лагера. СДС - няма да мине 3 - те процента. Има обаче доста голям % неориентирани ... както му викаме тук във форума това е ниша.. :-o:-o:-o:-o

Получих червена репутация от някакъв боклук БАЙДЪН :

Само не разбрах какво ще значи това.

Типично за комунистическо мекере - прави се на света вода ненапита и после се изкарва, че той самият е жертва на нещо си! Цитирал си коментарът ми към червената репа, която ти дадох, а ти кажи защо беше ;)
Боклуци наричай престъпните си съмишленици комунисти, социалисти и тем подобна паплач! Твоя приятел Станишев за едно е прав - СДС беше водеща политическа сила ! И най-голямата им грешка на СДС беше, че не изправи на дувара всички до един още през 89-та, на дувара до румънското семейството. А те ще ми правят нежна революция, божеее!На ви сега нежна революция ;)

Аз на предните избори не бях сигурен за кого да гласувам. Имах информация от познати на познати за Мартин Димитров и точно заради него и информацията, която имах за него, реших да гласувам за сините. Не съм съгласен с всички негови изказвания, но бих го определил като човек със съвест, което за мен е важен фактор при оценяването на човек. Вече нямам причина да гласувам за сините, защото сами решиха да си уронят каквото им е останало от "престижа".

Типично за комунистическо мекере - прави се на света вода ненапита и после се изкарва, че той самият е жертва на нещо си! Цитирал си коментарът ми към червената репа, която ти дадох, а ти кажи защо беше ;)
Боклуци наричай престъпните си съмишленици комунисти, социалисти и тем подобна паплач! Твоя приятел Станишев за едно е прав - СДС беше водеща политическа сила ! И най-голямата им грешка на СДС беше, че не изправи на дувара всички до един още през 89-та, на дувара до румънското семейството. А те ще ми правят нежна революция, божеее!На ви сега нежна революция ;)

Не, че защитавам ReminD обаче братле много бъркаш комунизъм и социализъм. Както и точно коя политическа сила какви интереси обслужва. Да не говорим и за това как всички пиленца в парламента и правителството са продукт на Партията Майка. Която ги е отгледала с много любоФ.

От друга страна начина ти на изразяване е точно като на платените лумпени кряскащи на митингите по площадите.

От: От: Бойко разтури и СДС - Честито

както му викаме тук във форума това е ниша.. :-o:-o:-o:-o
Преди всеки избори напоследък зейва ОГРОМНА НИША! :lol:
Направо Адски Кладенец! Вероятно затова все надолу вървим. :(
В една нормална държава би било нормално качествен бивш президент да заеме изключително почетно място като конституционен съдия. От това държавата би спечелила много.
Но нито сме нормална държава, нито имаме качествени президенти. Цяло чудо е, че Пешо Пешката "се отказа" след тридневен "размисъл"! Бах ти наглостта: "Чакайте ме три дни, да помисля!" :evil:

А СДС го разтуриха червените. На финала на разтурянето овациите обра Ваньо Теменужката.

Очаквам да се пусне фундаментална трилогия теми: "Как и защо ББ свали от власт БКП и Тодор Живков", следвана от "Как ББ разруши СИВ и създаде ЕС". Завършек на трилогията теми ще бъде "Как ББ предаде Христос и написа всичките Евангелия".

Алане, само не разбрах - за какво правиш PR на Ем.К.? (да не се бърка с Емил Кошлуков!) Освен касиерката, дето плаща заплатите в НС, едва ли някой друг го знае...

Последно редактирано:

Абе ВИСКЯРЕ, не ме карай да те нареждам. Запознат ли си с проблемите последните месеци на Синята Коалиция и как откакто тоя лайнар, който стана председател как лиже гъза на бойко? Защо се изказваш така като не следиш нещата? Бил си зает да обръщаш градината - вместо това следи нещата как са, вместо да говориш глупости и да ми иронизираш всяко второ мнение, внимавай че взе да ми писва, търпя ти глупостите от доста време, и нищо не ти казвам, а ти за сметка на това на майтап ме взе вече.

БАЙДЪНЕ

Простако - като искаш ДИмокрация ходи в америка, тея неща не ви ги докара социализма, докарахте си го вие с исканата демокрация- факт. Ти какво очакваш от демокрацията бе тъпанар? Да те залее с пари ли? Много си прост, сериозно говоря. Да я нямаше демокрацията - да не са крали така - преди БКП няма какво да краде - то всичко си е тяхно, а за народа винаги има - сега си захапи БАЙДЪНОВИЯ и си мисли за ДИмокрацията. БайдЪне - тъпанар - и да ги бяха изправили - как щеше да се подобри живота ти бе простак с промит мозък?

Да те светна за нещо друго Вискяре - , което май не знаеш и добре, че поне не го крият - Касим Дал ( бившо мекере от дпс от хората на Доган ) след няколко дни ще прави партия и ще подкрепя ГЕРБ за следващите избори - РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ - пък ти продължавай да ме иронизираш и да се подиграваш като разбираш от политика толкова, колкото аз от градинарство.

Стойнеф - много нереалистична картина си сложил - на следващите избори ще има уникален наказателен вот и БСП ще дръпнат ужасно много. Станишев не спира да обикаля из България и да гради репутация на председател на ПЕС, а дотогава бойко учи начална фаза английски език и по дяволите - не спират да се дънят, но нека да е така, искам така да продължават да се излагат, да се изказват както последно време - точно така трябва, за да умрат и последните надежди на заблудените, че герб се грижели за народа.
По една друга статистика от преди 10-тина дни - БСП са с няколко процента над бойко тиквата, което ще рече, че реално БСП водят ГЕРБ с 10 процента, че ако не е и повече.

Гледай само зимата какво ще става - масово протести, вече започнаха хората да се бунтуват, бойко затова купи гръцки оръжия за разбиване на тълпи - оръжия за разпръскване на тълпи с вода, оборудвал си е хората и очаква протестите на хората
С много примери мога да показвам, че БСП се учат винаги от грешките си и последните им деяния и законопроекти внесени, показват добър път за развитие. Да не говорим, че дянков "прати" доста избиратели ( като каза,че помощи никога НЯМА ДА ИМА и надбавки за държавните служители, докато ТОЙ Е НА ВЛАСТ ) , които са на държавна работа директно ги прати другата година да гласуват за БСП-то - за майките също - за пушачите също, въобще супер, харесва ми как се развиват нещата.

Последно редактирано:

Това е кампания да се разшуми и да се чуе кой е Емил, а пък до изборите ще му изчеткат имиджа и ще ползват СДС и другите малки партийки за патерица. Бойко си прави плана.

Че кога сме имали демокрация? Казват ни кого да избираме и кой нямаме право да избираме. Казват ни, че въпреки желанието за народа, който уж управлявал, от ЕС не ни давали това. Де я виждате тази демокрация?

Ей много политически теми, всяка седмица за едно и също се говори май - наистина си е голяма ниша. То не случайно взимат 50 процента повече за пол. реклама :D

@Вискяр Бг - Изобщо не става дума за кандидатурата. Сега цирка е просто отвличане на вниманието от най-големия скандал на ГЕРБ до тук.
А СДС умря официално. Остана само ДСБ като автономна дясна партия.

Абе ВИСКЯРЕ, не ме карай да те нареждам. Запознат ли си с проблемите последните месеци на Синята Коалиция и как откакто тоя лайнар, който стана председател как лиже гъза на бойко? Защо се изказваш така като не следиш нещата? Бил си зает да обръщаш градината - вместо това следи нещата как са, вместо да говориш глупости и да ми иронизираш всяко второ мнение, внимавай че взе да ми писва, търпя ти глупостите от доста време, и нищо не ти казвам, а ти за сметка на това на майтап ме взе вече.

Да те светна за нещо друго Вискяре - , което май не знаеш и добре, че поне не го крият - Касим Дал ( бившо мекере от дпс от хората на Доган ) след няколко дни ще прави партия и ще подкрепя ГЕРБ за следващите избори - РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ - пък ти продължавай да ме иронизираш и да се подиграваш като разбираш от политика толкова, колкото аз от градинарство.

На синята "коалиция" проблемите започнаха още по времето на правителството на идиота Ф. Димитров.
А последните месеци си е нормално - всеки действащ депутат гледа да си осигури място за следващия парламент. Колко народ си смени партийната принадлежност последните години?! Какво го интересува, че ще си пре *бе "другарчетата"!
Всички "коалиции" у нас са от типа "водеща партия плюс 2-3 партийни "лидера" с депутатски места за цвят. По представително е за пред света да кажеш "Аз съм от коалиция, а не само от една партия". На тъпите западняци това им звучи яко. Те въобще не могат да си представят какво значи коалиция в България.
За иронизирането си прав. Но съм ти го казвал и по-рано - можеш да водиш много по-интелигентно агитацията! Все пак тук не е абв форум. ;)

А ти не смяташ ли, че на Догановото ДПС отдавна не му мястото в Народното Събрание?

А ти не смяташ ли, че на Догановото ДПС отдавна не му мястото в Народното Събрание?
Това не е важното, важното е, че бойко мафиота, си мисли, че управлява мафиотска структура ( той друго няма как да управлява - все пак от това разбира ) и се прави на големия кукловод, но ще му дойде на главата някой ден всичко това нещо, дето прави тоя педера*

И пак ти казвам - недей да ме иронизираш, при всички положения съм в час с нещата, които стават, парламентарен контрол не съм пропускал от много време, ти кога последно гледа? Много съм в час с нещата, които стават, и недей да ме иронизираш постоянно, търпя ти ирониите от известно време, въпроса е докога.

Я да те питам нещо. Ти, като си толкова запален, дай малко инфо - колко пари в момента седят зад ББ и колко зад СС?
Съвременната политика е като АД - кой с колкото акции разполага, с толкова цака. Интересно ми е реалното положение на нещата. За идеи отдавна не може да се говори.

Ей много политически теми, всяка седмица за едно и също се говори май - наистина си е голяма ниша. То не случайно взимат 50 процента повече за пол. реклама :D
Това са много дъвкан вид теми и е нормално и тук да ги дъвчем. Така The Big G ни лови с ботовете си и класира Предприемач по-нагоре, което си е плюс.

Че кога сме имали демокрация? Казват ни кого да избираме и кой нямаме право да избираме. Казват ни, че въпреки желанието за народа, който уж управлявал, от ЕС не ни давали това. Де я виждате тази демокрация?

Демокрацията е една илюзия която не съществува в България! Не може да се каже че има демокрация когато министър-председателя казва "който не е с нас - е против нас и ще бъде преследван"! Не може да има демокрация заради един текст от няколко кратки думи че не одобравят партия ГРОБ а уважават ГЕРБА на България да те привикват в полицията. Не може да има демокрация когато затягат все повече и повече цензурата, при положение че сме член на ЕС! Не може да има демокрация когато засилват и увеличават държавния репресивния апарат срещу гражданите. Не може да има демокрация когато се хвърлят стотици милиони за подслушване ( СРС ) вместо да се инвестират в нещо полезно. Какво е това подслушване и следене майка му стара в 21 век в страна членка на ЕС, кво слухтене, ква милиционерщина, кви 5 лева ? Всичко това събрано на куп е тоталитарна диктатура в съвременен вариант. :mad::mad::mad:

Горе