От: Бойко разтури и СДС - Честито
Абе ВИСКЯРЕ, не ме карай да те нареждам. Запознат ли си с проблемите последните месеци на Синята Коалиция и как откакто тоя лайнар, който стана председател как лиже гъза на бойко? Защо се изказваш така като не следиш нещата? Бил си зает да обръщаш градината - вместо това следи нещата как са, вместо да говориш глупости и да ми иронизираш всяко второ мнение, внимавай че взе да ми писва, търпя ти глупостите от доста време, и нищо не ти казвам, а ти за сметка на това на майтап ме взе вече.
БАЙДЪНЕ
Простако - като искаш ДИмокрация ходи в америка, тея неща не ви ги докара социализма, докарахте си го вие с исканата демокрация- факт. Ти какво очакваш от демокрацията бе тъпанар? Да те залее с пари ли? Много си прост, сериозно говоря. Да я нямаше демокрацията - да не са крали така - преди БКП няма какво да краде - то всичко си е тяхно, а за народа винаги има - сега си захапи БАЙДЪНОВИЯ и си мисли за ДИмокрацията. БайдЪне - тъпанар - и да ги бяха изправили - как щеше да се подобри живота ти бе простак с промит мозък?
Да те светна за нещо друго Вискяре - , което май не знаеш и добре, че поне не го крият - Касим Дал ( бившо мекере от дпс от хората на Доган ) след няколко дни ще прави партия и ще подкрепя ГЕРБ за следващите избори - РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ - пък ти продължавай да ме иронизираш и да се подиграваш като разбираш от политика толкова, колкото аз от градинарство.
Стойнеф - много нереалистична картина си сложил - на следващите избори ще има уникален наказателен вот и БСП ще дръпнат ужасно много. Станишев не спира да обикаля из България и да гради репутация на председател на ПЕС, а дотогава бойко учи начална фаза английски език и по дяволите - не спират да се дънят, но нека да е така, искам така да продължават да се излагат, да се изказват както последно време - точно така трябва, за да умрат и последните надежди на заблудените, че герб се грижели за народа.
По една друга статистика от преди 10-тина дни - БСП са с няколко процента над бойко тиквата, което ще рече, че реално БСП водят ГЕРБ с 10 процента, че ако не е и повече.
Гледай само зимата какво ще става - масово протести, вече започнаха хората да се бунтуват, бойко затова купи гръцки оръжия за разбиване на тълпи - оръжия за разпръскване на тълпи с вода, оборудвал си е хората и очаква протестите на хората
С много примери мога да показвам, че БСП се учат винаги от грешките си и последните им деяния и законопроекти внесени, показват добър път за развитие. Да не говорим, че дянков "прати" доста избиратели ( като каза,че помощи никога НЯМА ДА ИМА и надбавки за държавните служители, докато ТОЙ Е НА ВЛАСТ ) , които са на държавна работа директно ги прати другата година да гласуват за БСП-то - за майките също - за пушачите също, въобще супер, харесва ми как се развиват нещата.