Бъгнат форум ?

monefff

Well-Known Member
Здравейте,

Прави ми впечатление, че на форума му стана днеска нещо?
Първо шрифта е УЖАСЕН.. и второто което виждам е ОГРОМНИЯ "асансьор" който може да видите на снимката по долу
http://store.picbg.net/pubpic/93/EE/2964b2efa95893ee.JPG

Само при мен ли е така?

П.С. Шрифта е МНОГО дразнещ..
П.С.2. Адски дразнещ :x
П.С.3. Ползвам темата "Predpriemach com"
П.С.4. Много е гаден шрифта сменете го :lol:

Поздрави,
Симеон

От: Бъгнат форум ?

Здравейте,

Прави ми впечатление, че на форума му стана днеска нещо?
Първо шрифта е УЖАСЕН.. и второто което виждам е ОГРОМНИЯ "асансьор" който може да видите на снимката по долу
http://store.picbg.net/pubpic/93/EE/2964b2efa95893ee.JPG

Само при мен ли е така?

П.С. Шрифта е МНОГО дразнещ..
П.С.2. Адски дразнещ :x
П.С.3. Ползвам темата "Predpriemach com"
П.С.4. Много е гаден шрифта сменете го :lol:

Поздрави,
Симеон

Зa шрифта не съм обърнал внимание но иначе наистина долу има огромен скрул който още сутринта видях. Причината е, че по някакъв начин картинката с лупичката на сърча е избягала незнайно как на такова разстояние в дясно. Предполагам, че ако се върне на старото си място ще се пооправят нещата. :)

Ето и проблема:

Код:
.navbar_search {
    display: block;
    position: relative;
    width: 10215px;
}

Не знам но на мен това ми се вижда страшно голяма ширина :) width: 10215px;

Аз съм с облика Predpriemach Old и няма подобни проблеми. Всичко си е нормално.

Последно редактирано:
Re: От: Бъгнат форум ?

юзахващам се

за шрифта незнам гледах и под линукс с мозила фф и под виндовус 7 и под ХП с включени смуут фонтс фф 9 навдякъде

минахме ъпдейт вечерта новата версия е доста прецакана а уж 300 бъг фикса има да бе да ...

темплейте беше ревърнат до 4.1.10 и затова прави мизерии вчера след инсталацията направило повечко на пръврия

зачисте си кеша след 15 мин нй много

Всичко е точно вече :wink:

Преди малко пращах ЛС и забравих заглавието. Излиза съобщението дето е на скрийн-а. Предполагам, ми казва, че съм го пропуснал. С темата по подразбиране трябва да съм.

Firefox 9.0.1 / Windows XP SP3

predpriemach.png

Последно редактирано:

Да, наистина не може да се пусне обява в "Продава се" с изгледа предприемач.ком, няма ги полетата...

Здравейте! :) Пичове, какво е това ограничение:

The text that you have entered is too long (6188 characters). Please shorten it to 5000 characters long.

Появи ми се, докато опитвах да изпратя лично съобщение с оферта. Наложи ми се да изтрия някои неща, а се постарах да напиша колкото може сбито всичко, на което исках да обърна внимание, тъй че общо взето не беше хубаво, че трих. Знам, че когато се взима едно или друго решение, в случая за максималната дължина на съобщение, то се обмисля внимателно. Но ако все пак се наложи някой да напише нещо по-дълго и то не търпи разделяне на части, като например бизнес-предложение, какво правим? :shock:

Благодаря за вниманието! :rolleyes:

Последно редактирано:

Горе