Бъг във форума?

redrum

Well-Known Member
Търся тема с търсачката. Опитвам се да я отворя след това, обаче ми дава:

[h=1]Not Acceptable[/h]An appropriate representation of the requested resource /showthread.php could not be found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Или аз бъркам някъде, или се е сбъгясало нещо:(

Пак стария бъг с хайлайта на думи на кирилица. Ако линка ти е:
Код:
http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=25948&highlight=%F4%EE%F0%F3%EC%E0
, разкарай това след него: &highlight=%F4%EE%F0%F3%EC%E0
Явно след последния ъпгрейд на форума са забравили да добавят ей тази редакция тук

Последно редактирано от модератор:
Добро утро последния ъпдейт беше в малките часове бг време и просто блокирах и легнах последните дни се е преуморявам нещо след 5 мин е оправено

готово :)

между дуругото какво ще кажете за новата мобилна версия проблема с разширения едидор и опера мобайл продължава да го има :(

От: Бъг във форума?

Аз в момента гледам през телефона, но не ми зарежда мобилна версия, нито до сега ми е заредило и 1 мобилната версия?

От: Re: Бъг във форума?

С какъв браузър си долфин хд зарежда направо голямата другите с които съм тествал си зареждат мобилната

Със Safari.

хъм преди работеше на аифон в една отт старите теми така беше споделил някои ... нямам такова чудо за да тествам ама ще като ми остане време ще го тествам с някои емулатор макар че не са много точни

Разглеждам някои мнения и в полето за писане на Бързия отговор ми слага цялата страница в едитора ?!? Не може да се изтрие, а като излизам от страницата ми иска потвърждение. Аз ли съм в грешка ?

това през телефон ли ... май едитора е бъгав малко и не само при телефони като временно решение е това скоро чакаме нова версия надявам се там да е фикснато

Временно решение докато не се измисли по-добра алтернатива.
Влезте в настройките на профила си и след това под менюто в ляво General Settings намерете Message Editor Interface. В момента по подразбиране е Enhanced Interface - Full WYSIWYG Editing, който създава проблем. Сложете отметката на Standard Editor - Extra formatting controls.
Тествано и работи - опера мобайл и делфина (позволява да се пише, предполагам това е бил проблема който сте срещнали, поне при мен бе такъв).
А да - ей това е линка където трябва да смените едитора си http://www.predpriemach.com/profile.php?do=editoptions

хъм преди работеше на аифон в една отт старите теми така беше споделил някои ... нямам такова чудо за да тествам ама ще като ми остане време ще го тествам с някои емулатор макар че не са много точни

С iphone го мъча, не изкарва мобилна версия.

Ако искаш дай на лично какво и как искаш да направя да ти помогна с тестовете.

хаиде за по нататък да го отложим че много задачи са ми се натрупали като ми остане малко свободно време ще го рацъкам с емулатор и ако тръгва ще пиша да направиш един реален тест ако имаш време :)

между другото аз съм доволен как си св вижда с долфина с оригиналния стил в 800 по 480 :) нищо че мобилния е по бърз :)

И при мен изглежда добре. Но скоростта също е от значение. А и дори с малко да се подобри работата през телефона с мобилна версия си е далавера.

Няма да отварям нова тема, но има ли начин да добавите някои нови емотикони като:

Emoticon.jpg

Особенно първата и деветата от ляво на дясно и от горе на долу

Искам и аз да съобщя за един бъг, който се появи наскоро - когато на получено ЛС дадеш "Отговори на лично съобщение" вместо да ти изкара прозореца за писане на съобщение с цитат на предишното, системата автоматично изпраща празно съобщение до човека, на който отговаряш, което съдържа само съдържанието между двете
. Поради тази причина в момента използвам само Quick reply, където не се наблюдава този бъг.

Дълго ли ви се стори ? малко ъпрдейтиди после стана несталбилен после реших да го софт рестартна и това беше най дългия рестарт в живота ми а ми беше чудно като се оплакваха че им рестартирали по цифра време машините

с тази която е най популярна при сървърите :)

иначе вкъщи съм яко на убнтута и за десктоп слагам само тях

все си мисля като ми остане време да се заиграя

@никс - адски зает съм в последните дни но ще погледна емотиконките по нататък

Дам, верно сложете някакво дебилно човече примерно: biggrin2.gif или icon_mrgreen.gif. Ама не им знам какви са им авторски права, че съм ги гепнал от нета само за пример.

Горе