България спонсорира бизнеса на Запад

$INeed$

Well-Known Member
Искам да поздравя Бойко и Ко за всичко това, което ни изливат всеки ден. ;) С тези си анатьорски напъни на управление напоследък България започна да спонсорита бизнеса на запад. Ще си кажете - тоя е шибано перко. Да, ама не, не съм. Замислете се следното:

Колко Whois-а се купиха от домейн провайдърите, за да се предпази обикновения собственик на сайт, блог и друг интернет ресурс?

Колко чуждестрани хостинг пакета се купиха, след като се разбра, че тук за много неща могат да се закачат с теб?

Колко VPN-а е инсталираха, след като се прие следенето в Интернет?

Колко Офшорни компании започнаха да се отварят след като държавата закъса и започна да ректира народа и в частност тези, които изкарват пари с интелекта си, като нас? С цел да не им вземат 50% от парите под формата на данъци и други техни си такси.

.....и още много други неща, за които се плащат с цел да се пазят хората?

Отговора е много.

Не мога да си го обясня, защо нашата държава не обърне внимание на това, защото е нормално да предложиш на тези хора по-добри условия, за което естествено ще си платят. Не е ли по редно от директния рекет? Мисля, че отговора е ясен. :)

Така, че ако мислите да инвестирате в чуждестрани компании, които предоставят такива продукти. Добре ще направите. ;) Парите на там ще се изливат с правителсто като това.

Искам да отбележа, че много глупави хора ни управляват. Има 2 варианта във всеки един случай. Или да го направиш така, че да помогнеш, като се замислиш как да напълниш и джоба си, за да се оправдае усилието, което става с мисъл и интелект. Или да започнеш да рекетираш, да те мързи да го измислиш и да не искаш да помогнеш. Във втория случай не е гаранция и че ще спечелиш, даже по-вероятно е да не спечелиш.

Всъщност този форум не се ли е създал предварателно, за да помага? Ееее, какъв е резултата - над 5100 души...мисля си, че това е печелившата стратегия. А тия от това правителство имат много хляб да ядат горките. Видяхте ли, че всико е интелект. ;)

От: България спонсорира бизнеса на Запад

Почти съм съгласен с твоето мнение с изключение на това, че ни управляват много глупави хора.
Аз, ако работя за някой и той ми каже карай, като пиян - ще карам, като пиян ( но това не означава, че съм пиян ).

Почти съм съгласен с твоето мнение с изключение на това, че ни управляват много глупави хора.
Изобщо не са глупави.От хитрец са нагоре.
Замисляли ли сте се колко българи работят в чужбина за чужди икономики. :(

В Инвестор.бг днес една държавна служителка защитаваше тази теза:

Държавата е нещо голямо, тя е над отделния индивид, които е гражданин и следва да бъде управляван и ръководен. За държавата работят много хора, просто не е нормално те да бъдат облагани с осигуровки, било то здравни или социални.

Затова държавата е на това дередж. Те си мислят че са назначени да ни управляват а не да ни служат.

В Инвестор.бг днес една държавна служителка защитаваше тази теза:

Затова държавата е на това дередж. Те си мислят че са назначени да ни управляват а не да ни служат.
Тая да вземе да си решава пасиансите и да остави тези неща на по интелигентните същества. Но какво да очакваме в форум като инвестора, там са от философи нагоре. Важното е всичките да сме щастливи. ;)

Тактиката им е грешна, на обратно ги правят нещата и затова така става. Вместо да изкарат на светло сивата икономика те бутат всички на там. Ако онова "нежничкото момче с тънкото гласче" си реди пасианси и не се занимава с други работи по имаме шанс. :mrgreen:

Има една леко конспиративна теория (плана Ран-Ът), дето обяснява всичките тия шитни. Един вид, че това е съвсем умишлено търсен ефект :)

http://bgsviat.narod.ru/

Това е практическият план по който се провежда разорението на България от всички правителства от 1990 г. до днес. Без да се запознае с този фундаментален документ, българинът няма как да разбере света около себе си и епохата в която живее. Той е изработен по поръчка на превратаджиите от 10 ноември 1989 г. от Националната търговска камара на САЩ, в тайна от целия български народ. Още през март-август 1990 г. с този документ са предопределени всички бъдещи процеси в икономическия и обществения живот у нас. От самото начало новите управници са знаели всичко, което ще последва у нас. Това е най-стриктно спазвания документ в България от 1990 г. до днес.
....

В него има и специална - поверителна част, за която малцина знаят. Това е разделът за "цената на прехода". Ето какво представлява тя:

Труд" от 9 декември 2000 г. публикува коментара на Георги Тамбуев за програмата Ран-Ът, в съгласие с която започва българският Мирен преход към гробищата:
"Чета я и косите ми настръхват. Все едно чета Откровението на Йоан или предсказанията на Ностарадамус за Апокалипсиса... Очаква се невиждан глад. Българинът все по-трудно ще се изхранва. На пазара ще се появят всякакви ментета. Най-уязвимата част от населението - децата и възрастните ще получават тежки хипотрофични увреждания от системното недояждане. Непрекъснато ще се увеличава дистанцията между цените на стоките и заплатите… покупателната способност на населението неспирно ще спада и ще стигнем нивото, нужно само за биологично оцеляване. Ще се появи безработица. Предвижда се нивото й да достигне около един милион. Най-квалифицираните млади българи ще напуснат страната....

"В приложението към плана “Ран-Ът” от 117 страници става дума за това, че българската икономика е предназначена да изхранва 5 милиона души.
То аз затова неща да емигрирам, че да им правя напук :D

Последно редактирано:

Планът е бетон. :) Няма какво да си говорим, направо си вървят по него и като гледам даже си го преизпълняват.

Аз не искам да вярвам, че има такова нещо, но всичко това, което се случва ме кара да си мисля, че има такова нещо и се справят добре с него. Но както се знае, нищо в природата не се губи, за това и темата носи това име, защото някой губи, друг - печели. Както и ще е винаги. Нека да продължават. Аз все още съм за идеята да станем нечия колония. :) Който идва става все по-зле, не знам как но успяват да сдухат населението още в началото, като поемат юздите на държавата. И това стана традиция.

уфффф, то пък едни спонсори ;)

Колко Whois-а се купиха от домейн провайдърите, за да се предпази обикновения собственик на сайт, блог и друг интернет ресурс?

Колко чуждестрани хостинг пакета се купиха, след като се разбра, че тук за много неща могат да се закачат с теб?

Колко VPN-а е инсталираха, след като се прие следенето в Интернет?

е па колко са? повече ли са от 5-6 на месец ;) ;) ;)

Горе