Българси Shorten Link сайт.. много удобен и много лесен за работа

monefff

Well-Known Member
Здравейте,

Купих си 1 сайтче.. почти съм го превел.. (ако някой помогне ще се радвам, ако ли не, бавно и славно ще си го превеждам сам :d)
Сайта е още в BETA Версия, но е доста функционален и много удобен..

ЛИНК КЪМ САЙТА: http://vlez.me

Съкращавате си линкове, и си ги поствате по фейсбук страници и където пожелаете..

Има следните функции

- Масово съкщрание на линкове
- Защита с парола (на определени линкове)
- ГЕОТАРГЕТИРАНЕ (примерно пускате линк, които да е на английски, и таргетирате държави с англо-говорещи, и така потребителите избрани от вас ще ходят в сайта Ви, а всички останали НЕТАРГЕТИРАНИ ще отиват на друго място, където Вие посочите)
- Може да си сложите Splash page, тоест страница с някъв банер и той да води към някъв сайт (примерен линк) (тва може да го ползвате, като някви отстъпки, цъкнете на банера и вземете 5$ отстъпка примерно)
- Много яка страница със статиситки.. (http://vlez.me/KQSKh+) (има статистики по дни,месеци,години,локация,и от кой сайт ви идва трафика, фейсбук/г+/туитър и т.н)
- Директно споделяне във Facebook/Twitter
- Статистики в реално време
- Обща статистика на целия акаунт
- Папки (може да си слагате папки за по-лесна подредба)
- Може да правите профила си публичен или личен.. ако е личен, никой няма да може да види статистиките на линковете Ви :)

А бе доста неща има.. Мога да направя 5 човека да са с няколко месечен VIP план.. ако има желащи да го ползват сайта, да казват :)

Още има МНОГО работа по него, но реших да го споделя с Вас, защото може да Ви свърши работа :)

Поздрави,
Симеон

От: Българси Shorten Link сайт.. много удобен и много лесен за работа

Редиректът, който създава 301 или 302 е? И още една питанка: има ли опция за редакция на адреса към който редиректва късия линк?

Успех с проекта.

Редиректът, който създава 301 или 302 е? И още една питанка: има ли опция за редакция на адреса към който редиректва късия линк?

Успех с проекта.

1. 301 редирект, има и вариант за 302, ако направите не "Direct", ами да води към Frame или Spash Page
2. Има опция да си променяш урл-то да.. тоест да си го правиш vlez.me/nikolaicho (примерно)

Има и API за Developers http://vlez.me/page/developer :)

Да сменя тъмба на линка може ли ?

Да сменя тъмба на линка може ли ?
Не това не го може за сега :)

Готина е функцията за масово съкращение.. слагате 10 линка и ги съкращавате на куп :)

1. 301 редирект, има и вариант за 302, ако направите не "Direct", ами да води към Frame или Spash Page
2. Има опция да си променяш урл-то да.. тоест да си го правиш vlez.me/nikolaicho (примерно)

Има и API за Developers http://vlez.me/page/developer :)

Имах предвид друго - ако vlez.me/nikolaicho сочи към cnn.com, мога ли да го сменя (ако реша) да сочи към bbc.com? :)

1000 лева и ти продавам домейна си.... :)

Много по-добре щеше да бъде ако си го беше купил от разработчика в codecanyon а не да пускаш nulled скрипт който има дупка!Скрипт е доказан и работи браво на разработчика KBRmedia.

Не разбрах къде има дупка, в сайта на монеф или на радо?

Ааа... Мойто е фрии... (лошо само, че спряха да го работят, ама си има всичко което ти трябва)...

От: От: Българси Shorten Link сайт.. много удобен и много лесен за работа

Много по-добре щеше да бъде ако си го беше купил от разработчика в codecanyon а не да пускаш nulled скрипт който има дупка!Скрипт е доказан и работи браво на разработчика KBRmedia.
Да ти пратя лиценз кода, от който го купих освен?

Длъжен ли съм да споменавам, че съм го купил и съм платил за него.

Да ти метна профила ми в codecanyon, да видиш колко съм купувал и какъв member съм там?
За разликата от повечето хора, аз КУПУВАМ, и си ПЛАЩАМ, а не съм тарикат да NULLвам :)

Ако обичаш без да си сигурен и да си проучил не нападай става ли ?

you.png

Имах предвид друго - ако vlez.me/nikolaicho сочи към cnn.com, мога ли да го сменя (ако реша) да сочи към bbc.com? :)
Да, можеш да променяш съкратение линк в последствие(тоест да редиректва от cnn.com към bbc.com)

1000 лева и ти продавам домейна си.... :)
Не мерси, моя ме кефи :D
Не разбрах къде има дупка, в сайта на монеф или на радо?
Дупка?

Mнение #8, макар че явно не е такава играта.

Горе