Български бранд за дрехи

Aleks11

New Member
Здравейте на всички тъй като имам малки познания в онлайн бизнеса бих искал съвет от по вещи лица в бранша или хора с някъв опит.
Отдава ми се възможност да закупя онлайн магазин за дрехи при това с доста добро качество. Произвеждат се в БГ и има доста обърнато внимание към детайлите и доставяне на максимално изживяване при покупка на даден артикул.
Мисълта ми според вас заслужава ли си да се инвестира тоест да закупя бранда и да го развивам според мен има голям потенциал но не отказвам и градивна критика
Самите дрехи са брандирани чрез бродерия обшивки и доста детайлно изпълнение

Здравейте на всички тъй като имам малки познания в онлайн бизнеса бих искал съвет от по вещи лица в бранша или хора с някъв опит.
Отдава ми се възможност да закупя онлайн магазин за дрехи при това с доста добро качество. Произвеждат се в БГ и има доста обърнато внимание към детайлите и доставяне на максимално изживяване при покупка на даден артикул.
Мисълта ми според вас заслужава ли си да се инвестира тоест да закупя бранда и да го развивам според мен има голям потенциал но не отказвам и градивна критика

Здравей, винаги има смисъл, но за жалост става въпрос на твойте умения и доста пари за маркетинг, всичко опира на маркетинга и добрият продукт, но едното без другото трудно става, но най-вече маркетинг. Много зависи от дрехите, таргета, но всичко се свежда до собственика и неговите познания по материата.

Поздрави.

Здравей, ако не е тайна каква е чистата печалба за 2024?
Тези дни ще обявя моя проект за продажба, той включва и оборудване + know-how технология.

Как въобще очакваш някой да ти даде полезна информация без да споменеш никакви цифри или името на марката. Все едно да питаш дали да си купиш кола и дали ще върви.

Горе