Български дропшипинг сайтове

confused

New Member
Здравейте,

Ако темата е пусната в грешния раздел, моля преместете я.

Реших да направя онлайн магазин и да ползвам услугата на дропшипинг. Засега съм се спрял на vidaxl, удобно е, защото имат интеграция с API и доколкото знам, когато те актуализират някоя цена, тя се актуализира в моя сайт автоматично.

Може ли да ми предложите български сайтове, с които вие сте работили или имате мнения за тях, които предлагат дропшипинг? Сайт като stokinaedro например.

Всеки вид информация ще ми бъде от полза!

Спрял съм се на български дропшипинг сайт, защото комуникацията става по-лесно и бързо според мен.

Онлайн сайта мисля да го направя през wordpress или convertbuilder.

Благодаря предварително!

Поздрави.

Здравейте, наясно ли сте какво означава дропшипинг? За всички неуредици, претенции от клиенти ще отговаряте вие, а стоката не е ваша. Срокове на доставка също - не зависят от вас, а клиента ще търси вас. Много неща могат да се кажат по темата, но още едно: когато клиента не си получи поръчката кой ще плаща разходите по връщането? Вие, фирмата собственик на стоката или кой?
Ще можете ли да издържите на такива условия, при положение че печалбата няма да бъде голяма от този вид търговия.
Хората обикновено започват с дропшипинг за да проучат пазара на дадени продукти и после да започнат да си зареждат същата стока на готов пазар.., за по-голяма печалба.
Само че времената на удължената доставка вече минаха освен ако не продаваш уникален продукт /и собствен/. Вече всичко го има по магазините и никой няма да ви чака 10 дена да му доставите поръчката ако може да му пристигне за 3 дни /от вносителя, склада и тн/.

Здравейте,

Точно затова се интересувам и пускам темата, за да намеря български доставчик, с който ще се работи по-лесно и доставката ще бъде по-бърза.
За другите въпроси - според мен всичко зависи от дропшипинг доставчика. Ако маржа не е голям, наистина няма да си заслужава.

Горе