Moko Well-Known Member Рейтинг - 100% 11 0 0 10 Юни 2008 #1 Имам един ваучер аз Adwords... Всички вече си опукаха или изпродадоха своите и сега е момента да дам моя на черно Офертата е следната ваучер за 60 лева ви го давам за 20 лева ... Ако някой се интересува да пише
Имам един ваучер аз Adwords... Всички вече си опукаха или изпродадоха своите и сега е момента да дам моя на черно Офертата е следната ваучер за 60 лева ви го давам за 20 лева ... Ако някой се интересува да пише
Moko Well-Known Member Рейтинг - 100% 11 0 0 17 Юни 2008 #2 От: Ваучер за Adwords никой ли не ще бе? еми ако искате :d
Cybertack New Member Рейтинг - 100% 4 0 0 18 Юни 2008 #3 От: Ваучер за Adwords moko каза: никой ли не ще бе? еми ако искате :d Увеличете... Не се държи така сметка на клиент? Ти да не си единственият продавач??????? Последно редактирано: 18 Юни 2008
От: Ваучер за Adwords moko каза: никой ли не ще бе? еми ако искате :d Увеличете... Не се държи така сметка на клиент? Ти да не си единственият продавач???????
Moko Well-Known Member Рейтинг - 100% 11 0 0 19 Юни 2008 #4 От: Ваучер за Adwords хаха, ясно :-Р еми, аз ще си го опукам най-доволно ^^
E efond Member Рейтинг - 0% 0 0 0 19 Юни 2008 #5 От: Ваучер за Adwords Откъде ги избарвате тия ваучери бе хора. Регнат съм в адсенс ама при мен нищо не дойде.
От: Ваучер за Adwords Откъде ги избарвате тия ваучери бе хора. Регнат съм в адсенс ама при мен нищо не дойде.
K koychev New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 19 Юни 2008 #6 От: Ваучер за Adwords efond каза: Откъде ги избарвате тия ваучери бе хора. Регнат съм в адсенс ама при мен нищо не дойде. Увеличете... И аз много се чудех, но скоро намерих това http://host.bg/adwords/adwords.do Но може и от други места да дават.
От: Ваучер за Adwords efond каза: Откъде ги избарвате тия ваучери бе хора. Регнат съм в адсенс ама при мен нищо не дойде. Увеличете... И аз много се чудех, но скоро намерих това http://host.bg/adwords/adwords.do Но може и от други места да дават.
S Sammy Well-Known Member Рейтинг - 100% 25 0 0 19 Юни 2008 #7 От: Ваучер за Adwords Я ми кажете тези ваучери до кога са валидни?
Moko Well-Known Member Рейтинг - 100% 11 0 0 27 Юни 2008 #8 От: Ваучер за Adwords странно, че отговора ми го няма... ако не се активират до 30 юни ваучера изгаря.. точно за това питам дали някой го иска или да си го опукам аз?
От: Ваучер за Adwords странно, че отговора ми го няма... ако не се активират до 30 юни ваучера изгаря.. точно за това питам дали някой го иска или да си го опукам аз?