Вашето мнение - има ли смисъл или не

devilx

Well-Known Member
Здравейте,

днес нямах интернет, а докато нямам интернет винаги мисля за бизнес ,а главно как да се развия,но когато имам пък започва да ме мързи,но не затова искам да говорим.
Така имам блог ,който ми докарва прилични пари, но аз съм алчно копеле и искам повече и повече, а не желая да инвестирам много пари. Блога ми е изцяло на български език, но домейна е английски и трудно запомнящ се и мисля че оттам губя доста посещения. Ключовата дума е отзначение ,но е регистрирана в .ком нет орг вариантите и седи само на .бг ,но както знаем е 60 лв на година и се питам дали ще си заслужава да дам толкова пари за такова име? Дали ще губя купувачите на реклами от чужбина ,ако е бг домейн/име, ?Дали ще ми помогне със сеото , трафика? А какви проблеми може да ми създаде? Другото което ме интересува е как ще стане прехвърлянето на сайта към другия домейн,ще си губя ли посетителите.. не че са много. Общо взето това искам да знам..
 
От: Вашето мнение - има ли смисъл или не

Ако ще си избиеш парите бързо - взимай...

питаш дали си заслужава - няма как да знаем без да ни кажеш коя е думата :) (разбира се не е добра идея да го споделяш публично, за това мога да ти кажа - 60 лв. са нищожна сума за един хубав домейн).

имаш клиенти за реклама от чужбина в бг сайт ?

дали ще ти помогне за сео-то - ти трябва да му помогнеш, той сам няма да се справи. В смисъл - дали .bg дали .net - няма значение.

.bg за репутация, да покажеш че си сериозен, сайта е ориентиран към БГ

редирект от стария към новия - ще се прехвърли трафика и пр-а ако има такъв.
 
От: Вашето мнение - има ли смисъл или не

не ,не говоря точно за думата/името не .нет , .ком просто името е точно ключова и затова питам за сеото.
 
От: Вашето мнение - има ли смисъл или не

С блог на български език няма да забогатееш колкото и алчно копеле да си.

Има едно просто правило - щом се замисляш дали нещо си заслужава парите или дали можеш да си го позволиш, значи отговорът е Не.
Вложи ги в нещо друго.
Или вземи друг евтин домейн и пренасочи стария.
 
Последно редактирано:
От: Вашето мнение - има ли смисъл или не

Въпросът ти е тъп + безинтересен. В грешната категория. Не си дал линк.
Бъди благодарен че се намери някой въобще.
 

Горе