metadjazve Member 5 Септември 2008 #1 Малко разнообразие във дизайна Напишете вашето мнение за сайта healthy living
Izida New Member 5 Септември 2008 #2 От: Вашето мнение... Браво! По дизайна нямам забележки. Дразни името, че е на английски, но ще го преживеем. Добави ключови думички в title-то... Вертикалния AdSense го направи със син фон, какъвто ти е бекграунда, а не бял (само ако искаш)... Успех
От: Вашето мнение... Браво! По дизайна нямам забележки. Дразни името, че е на английски, но ще го преживеем. Добави ключови думички в title-то... Вертикалния AdSense го направи със син фон, какъвто ти е бекграунда, а не бял (само ако искаш)... Успех
Huk0 New Member 5 Септември 2008 #3 От: Вашето мнение... izida каза: Вертикалния adsense го направи със син фон, какъвто ти е бекграунда, а не бял (само ако искаш)... Успех Увеличете... За фона и аз бих препоръчал да го слееш, ефекта е по-голям.Не че съм спец де , от лични наблюдения го казвам.
От: Вашето мнение... izida каза: Вертикалния adsense го направи със син фон, какъвто ти е бекграунда, а не бял (само ако искаш)... Успех Увеличете... За фона и аз бих препоръчал да го слееш, ефекта е по-голям.Не че съм спец де , от лични наблюдения го казвам.
Huk0 New Member 5 Септември 2008 #4 От: Вашето мнение... И да ... поздравления за сайта, изключително много ми ми допада дизайна