Видео система

Valentinn

Active Member
Можете ли да ми дадете видео cms ? Знам за php melody,но player-а нещо се бъгва.Мерси предварително.

От: Видео система

Бъгва се, че не си си платил, купи си последната версия, нищо няма бъгнато, да не говорим, че имаш 3 вида players и support + forum-а им. 35 долара не са много ( много ли са? ) , а аз от няколко седмици и съм и фен на системата ( заклет WP юзер ), а много трудно може да ме спечели нещо различно от WP.

Истината е, че друга система за видео няма да намериш, ще трябва да си платиш ( поне не и на нивото на мелодито).

От: От: Видео система

Бъгва се, че не си си платил, купи си последната версия, нищо няма бъгнато, да не говорим, че имаш 3 вида players и support + forum-а им. 35 долара не са много ( много ли са? ) , а аз от няколко седмици и съм и фен на системата ( заклет WP юзер ), а много трудно може да ме спечели нещо различно от WP.

Истината е, че друга система за видео няма да намериш, ще трябва да си платиш ( поне не и на нивото на мелодито).

Не са много,особено за такава система,просто не ми се дават пари,пък и нямам в излишък.

Ами пробвай да фикснете проблема с плейъра, друга алтернатива няма, имаше някакъв боклук дето го рекламираха като адулт видео портал, но знам че скапва супер бързо и май няма такива ембед опции,а е ориентиран към адулта.

Аз търсех преди време, гледах за накакви WP интеграции, теми, плъгини - нищо, което да става.

Пробвай ClipBucket или VidiScript. Не съм чувал оплаквания от тях :)

Горе