Опорни точки не се ли научихте , че само от БСП спускат на членовете си - да знаят какво да лъжат заедно ?Блинки - много точно казано е това, което пусна ( https://nervousshark.wordpress.com/2015/01/22/moral-kontrabanda/ ).
Чакам герберите да дойдат да защитят властта и да кажат, че станишев и ко имат пръст или пък другата им опорна точка - това не било важно и не ги касаело - сиреч не е проблем.
То булгартабак не я ли приватизира пеевски?
"Zdraveite! Molia vsi4ki, koito imat vazmojnost da otidat sega kam narodnoto sabranie v podkrepa na Borisov! Tova da se povtori I utre v 12H. Simpatizanti – sashto!"
Абе аз пък се сещам преди, някой май от герб беше пуснал мейл + смси и на журналистите, да ходели да подкрепят протеста ЗА връщането на боко тиквата на държавни служители? Или това не е опорна точка? нещо от рода на: приятели хайде да отидем да подкрепим герб от 16:00 пред парламента.
:lol:
http://petel.bg/GERB-PRASHHA-SMS-NA-DARZHAVNI-SLUZHITELI--VIKAT-GI-DA-SPASYAVAT-BORISOV__32436 - аха - това не е опорна точка, в никакъв случай :lol:
И не измествай темата по герберастки
толкова сте насрани герберите, че не можете точка да ми кажете.
hahahahahahahahahahaha
[/B]
Напълно нормален съм . Ръководството дава указания на овцете , какво да говорят, защото те НЕ МОГАТ да имат собствено мнение за дадено събитие. Казва им се как да представят случилото се , как да отговарят на въпроси. Това не е партия , това са едни овце - от тия в парламента до избирателите им. Въпросите към членове на БСП не трябва да са какво мислите за това , как ще коментирате това , а трябва да са от типа - какво ви каза партията да мислите за това или какво ви каза партията да коментирате за другото.Ти нормален ли си? Кое по-естествено от това в една организация ръководството да дава указания? То по логиката ти, това че казвам на служителите ми какво да правят, е нещо грешно?
Напълно нормален съм . Ръководството дава указания на овцете , какво да говорят, защото те НЕ МОГАТ да имат собствено мнение за дадено събитие. Казва им се как да представят случилото се , как да отговарят на въпроси. Това не е партия , това са едни овце - от тия в парламента до избирателите им. Въпросите към членове на БСП не трябва да са какво мислите за това , как ще коментирате това , а трябва да са от типа - какво ви каза партията да мислите за това или какво ви каза партията да коментирате за другото.
И се намерил един редрум даже и да ги защитава, че било нормално.... не не е нормално.
Видях ги, да , тогава всички медии за това говореха от сутринта - от пресцентъра на гербаджиите по грешка бяха пратили мейли и смси и на медиитеТи видя ли ги тия смс-и , че са реални ? Щото тая "новина" дето постваш изглежда доста като скалъпена историйка ПР.
Друго си е БСП да разпраща опорни точки , какво да се говори за протестите , медията да разполага с оригиналния мейл и след това от партията да потвърдят , - Миков потвърди автентичността на опорните точки, не виждал нищо неприлично
Та опорни точки има само при БСП - как да лъжат и мажат групово , за да не се издъни някой. Като я използваш тая дума , да си знаеш че дискриминираш БСП , а не мразените от теб Герб.
Видях ги, да , тогава всички медии за това говореха от сутринта - от пресцентъра на гербаджиите по грешка бяха пратили мейли и смси и на медиите
4