Видяхте ли новата реклама против контрабандата - хахахаха

ReminD

Well-Known Member
Умрях да се смея, преди малко гледах тази простотия по ТВ, жалко че все още явно няма видео.

2110303489.jpg

Да знаете, че като купувате контабандни цигари пречите на строителството на магистрали и на детски градини :lol:

От: Видяхте ли новата реклама против контрабандата - хахахаха

Само, не споменаха, че контрабандата не може да ни направи хубава свирк* , както истинската цигара

няма толкова глупава реклама просто

На мен ми направи впечатление, че говорят за детски градини, а това е тъпо. Детските градини се строят и стопанисват от общините, а при контрабандата на цигари се губят приходите от акциз, които по принцип отиват в държавния бюджет. Тоест, детските градини и контрабандата на цигари нямат нищо общо.

Да не говорим, че от дребния шрифт долу се вижда, че основни инициатори на кампанията са производителите на цигари. Тях изобщо не ги е грижа за приходите от акцизи, а искат само да си продават стоката.

Принципно само идиоти пушат , та все тая дали се тровиш легално или нелегално .... по тая причина рекламата на това ми е толкова интересна , колкото на прах савекс..

Блинки - много точно казано е това, което пусна ( https://nervousshark.wordpress.com/2015/01/22/moral-kontrabanda/ ).

Чакам герберите да дойдат да защитят властта и да кажат, че станишев и ко имат пръст или пък другата им опорна точка - това не било важно и не ги касаело - сиреч не е проблем.

То булгартабак не я ли приватизира пеевски?

От: От: Видяхте ли новата реклама против контрабандата - хахахаха

Блинки - много точно казано е това, което пусна ( https://nervousshark.wordpress.com/2015/01/22/moral-kontrabanda/ ).

Чакам герберите да дойдат да защитят властта и да кажат, че станишев и ко имат пръст или пък другата им опорна точка - това не било важно и не ги касаело - сиреч не е проблем.

То булгартабак не я ли приватизира пеевски?
Опорни точки не се ли научихте , че само от БСП спускат на членовете си - да знаят какво да лъжат заедно ?

Абе аз пък се сещам преди, някой май от герб беше пуснал мейл + смси и на журналистите, да ходели да подкрепят протеста ЗА връщането на боко тиквата на държавни служители? Или това не е опорна точка? нещо от рода на: приятели хайде да отидем да подкрепим герб от 16:00 пред парламента.
:lol:

http://petel.bg/GERB-PRASHHA-SMS-NA-DARZHAVNI-SLUZHITELI--VIKAT-GI-DA-SPASYAVAT-BORISOV__32436 - аха - това не е опорна точка, в никакъв случай :lol:
И не измествай темата по герберастки

толкова сте насрани герберите, че не можете точка да ми кажете.

"Zdraveite! Molia vsi4ki, koito imat vazmojnost da otidat sega kam narodnoto sabranie v podkrepa na Borisov! Tova da se povtori I utre v 12H. Simpatizanti – sashto!"

hahahahahahahahahahaha

Стар и изпитан метод за манипулация и внушение чрез насаждане на вина. Ние сме виновни, че общините събират данъци и не желаят да чистят от боклуци градското пространство - за това се организират ленински съботници за почистване. Ние сме виновни, че държавата не може да спре контрабандата, разбрахте ли. Също така сме виновни и за всички убийства и изнасилвания. Разбрахте ли? Виновни сме.

Цинизмът няма край. Отивам да пуша цигара, за да може нероденото ми дете да има нова детска градина. По принцип не пуша, но ще направя тази саможертва за бъдещите поколения :-o

Пълен цинизъм. Лично аз нямам познат, който да не е повърнал след първия път, в който е гледал рекламната кампания по телевизията. После се свиква и си казвай "Ignore".

Пълен смях е когато се заслушаш в посланията:

"От контрабандата държавата е загубила за миналата година 6 милиарда", а колко е загубила от кофти управление и игри на котка и мишка с банки, европроекти и руски инвестиции? Като цяло не знам как точно контрабандата е виновна за некадърните решения и сценарии на държавните служители и милите управляващи. Сори, но тук няма значение кой е на влас, в последните няколко години все се граби и се губи.

И как реално бандеролните цигари отварят детски градини, плащат пенсии, отварят раб. места за моите приятели, плаща на майките....мога всяка една точка да се разнищи до полуда. Лошото в рекламния клип е, че 100% от думите и посланията в него са пълен абсурд. И още нещо - всички знаем и кой държи контрабандата. ;)

Имаше и още много яки колажи с Пеевски.....не мога да ги намеря. НО ако ми попаднат, ще шерна.

Абе аз пък се сещам преди, някой май от герб беше пуснал мейл + смси и на журналистите, да ходели да подкрепят протеста ЗА връщането на боко тиквата на държавни служители? Или това не е опорна точка? нещо от рода на: приятели хайде да отидем да подкрепим герб от 16:00 пред парламента.
:lol:

http://petel.bg/GERB-PRASHHA-SMS-NA-DARZHAVNI-SLUZHITELI--VIKAT-GI-DA-SPASYAVAT-BORISOV__32436 - аха - това не е опорна точка, в никакъв случай :lol:
И не измествай темата по герберастки

толкова сте насрани герберите, че не можете точка да ми кажете.

hahahahahahahahahahaha

[/B]

Ти видя ли ги тия смс-и , че са реални ? Щото тая "новина" дето постваш изглежда доста като скалъпена историйка ПР.
Друго си е БСП да разпраща опорни точки , какво да се говори за протестите , медията да разполага с оригиналния мейл и след това от партията да потвърдят , - Миков потвърди автентичността на опорните точки, не виждал нищо неприлично
Та опорни точки има само при БСП - как да лъжат и мажат групово , за да не се издъни някой. Като я използваш тая дума , да си знаеш че дискриминираш БСП , а не мразените от теб Герб.

Ти нормален ли си? Кое по-естествено от това в една организация ръководството да дава указания? То по логиката ти, това че казвам на служителите ми какво да правят, е нещо грешно?

Ти нормален ли си? Кое по-естествено от това в една организация ръководството да дава указания? То по логиката ти, това че казвам на служителите ми какво да правят, е нещо грешно?
Напълно нормален съм . Ръководството дава указания на овцете , какво да говорят, защото те НЕ МОГАТ да имат собствено мнение за дадено събитие. Казва им се как да представят случилото се , как да отговарят на въпроси. Това не е партия , това са едни овце - от тия в парламента до избирателите им. Въпросите към членове на БСП не трябва да са какво мислите за това , как ще коментирате това , а трябва да са от типа - какво ви каза партията да мислите за това или какво ви каза партията да коментирате за другото.
И се намерил един редрум даже и да ги защитава, че било нормално.... не не е нормално.

Овцете са в на бокича корпорацията.
Напълно нормален съм . Ръководството дава указания на овцете , какво да говорят, защото те НЕ МОГАТ да имат собствено мнение за дадено събитие. Казва им се как да представят случилото се , как да отговарят на въпроси. Това не е партия , това са едни овце - от тия в парламента до избирателите им. Въпросите към членове на БСП не трябва да са какво мислите за това , как ще коментирате това , а трябва да са от типа - какво ви каза партията да мислите за това или какво ви каза партията да коментирате за другото.
И се намерил един редрум даже и да ги защитава, че било нормално.... не не е нормално.

Ти видя ли ги тия смс-и , че са реални ? Щото тая "новина" дето постваш изглежда доста като скалъпена историйка ПР.
Друго си е БСП да разпраща опорни точки , какво да се говори за протестите , медията да разполага с оригиналния мейл и след това от партията да потвърдят , - Миков потвърди автентичността на опорните точки, не виждал нищо неприлично
Та опорни точки има само при БСП - как да лъжат и мажат групово , за да не се издъни някой. Като я използваш тая дума , да си знаеш че дискриминираш БСП , а не мразените от теб Герб.
Видях ги, да , тогава всички медии за това говореха от сутринта - от пресцентъра на гербаджиите по грешка бяха пратили мейли и смси и на медиите
4

Видях ги, да , тогава всички медии за това говореха от сутринта - от пресцентъра на гербаджиите по грешка бяха пратили мейли и смси и на медиите
4

Кои медии ? Петел бг :D Кокошка ком ? Или някой сайт на свиня Пеевска ?

Ти си много зле бе. Ще си член на някоя партия или организация, ръководството й ще вземе някакво решение, примерно да ходите на протест и ти няма да идеш? Е нали, като не идеш два пъти, ще те изключат :-o

Горе