Странникът
Well-Known Member
Заглавието говори достатъчно. А и сами може да се убедите от снимката за какво става въпрос. Реших да сложа снимка, а да не им давам линк, защото тези не заслужават линка. Но може да отворите сайта и сами да видите статията. Те петнят името "журналисти". Това са някакви измекяри. Обаче пък се смятат за "голямата работа" и цените им за реклама в сайта не са никак лоши! Та как да са лоши - та те вземат минимум 400 лв. за платена публикация, и такива пуликации не липсват, а тук колегите се сърдят като предложа платени статии по 3-10 евро?! Къде е истината и справедливостта!
Това са Смешници. Мача продължава, в момента е прекъснат, защото вали дъжд. И това са сайтове, които вземат много пари за реклама, а лъжат. А аз с моя новинарски сайт, който е стотици пъти по-добър от техния не мога да се уредя за реклама?
Но така е, кой ти гледа "малките", нищо, че са по-добри, гледа се "по-големите", нищо, че лъжат и нищо не струват!
Но пък какво означава "малък" или "голям". Просто аз съм по-добър от тях, мога и знам повече от тях, защото тук се гледат много фактори и крайния резултат, самия продукт, който излиза, а не това за какъв се смяташ, егото трябва да има покритие.
И ще дойде време, когато ще ги мина и те ще се равняват по мен, а не аз по тях!
Това са Смешници. Мача продължава, в момента е прекъснат, защото вали дъжд. И това са сайтове, които вземат много пари за реклама, а лъжат. А аз с моя новинарски сайт, който е стотици пъти по-добър от техния не мога да се уредя за реклама?
Но така е, кой ти гледа "малките", нищо, че са по-добри, гледа се "по-големите", нищо, че лъжат и нищо не струват!
Но пък какво означава "малък" или "голям". Просто аз съм по-добър от тях, мога и знам повече от тях, защото тук се гледат много фактори и крайния резултат, самия продукт, който излиза, а не това за какъв се смяташ, егото трябва да има покритие.
И ще дойде време, когато ще ги мина и те ще се равняват по мен, а не аз по тях!
Последно редактирано: