На мен ми е по-интересно дали този документ, който хвърчи из нета е истински. А също така много ми се иска някой либерал да отиде и да обясни на тия пазарджишки амуджи европейските ценности
Най-вероятно е фалшификат, защото такива неща се договарят на срещи, не са чак толкова тъпи, че да оставят писмени доказателства. Иначе си е достоверен документа.
Последно?
.....
Това не са турци, а цигани ислямисти.
Ти май не знаеш какво значат думите които използваш? Не може един документ хем да е достоверен, хем да фалшификат.
Най-вероятно е фалшификат, защото такива неща се договарят на срещи, не са чак толкова тъпи, че да оставят писмени доказателства. Иначе си е достоверен документа.
НАПИСАНОТО ИЗГЛЕЖДА ДОСТОВЕРНО (ТЕКСТА, ТЕКСТА, ТЕКСТА). В смисъл че може да има тикива уговорки между Борисов и Мюфтията. А САМИЯТ ДОКУМЕНТ ФАЛШИВ (КАТО ДОКУМЕНТ). Защото никой няма да издаде документ с такова съдържание и да го подпише.
Идиот не съм, но ти най-вероятно си малоумник щом не помниш какво какво твърдеше 5 минути преди това. Взе да се оплиташ нещо в обясненията си ми се струва?
Няма какво да обяснваш видяхме те как се оплете като пате в калчища. Научи се да благодариш когато те поправят, а не да зееш насреща!!!
Биоз,
Е говори се истини, но се фалишифицира подписа. Звучи убедително 1во сигнално но в последствие почваш си задаваш въпроси и разбираш, че или е няква пропаганда или няква отявлена манипулация. Ще питаш каква е целта, ами нагнетяване на социалното напрежение, разделение на хората и всяване на негативни емоциии а щом това се случи, масата става лесна за манипулиране. Създаваш проблем и после предлагаш решение.
Управление на Масите 1.01