Зависи. Ако трафика ти е натурален и рекламите са разположени добре, ако не нарушаваш политиката на AdSense и трафика ти е легитимен, то няма за какво да се притесняваш.
Ок си, то зависи някой ден по-малко друг ден повече, само тая тема малко притеснителна преди се изказваха по ЕН форумите, че ги режат заради темата, но там бяха с по 30-40 цтр., свиркай си и да не ти пука. Трафик да има и това е най-важното.
Точно това разположение на рекламата е на границата на позволеното. Особено ако снимката която е под рекламата се появява под втори екран или на границата на първи и втори екран. Ако това е така, както казвам, то очаквай рано или късно проблеми от адсенс.
Те снимките са с различна големина. Четох теми в BHW и повечето хора казват, че нямат никакви проблеми с тази тема. Ако намеря по-хубава, ще я сменя.
Че аз кога съм те питал с каква големина са снимките? Ти май не разбираш какво ти говоря?
Да, не мога да разбера това "Особено ако снимката която е под рекламата се появява под втори екран или на границата на първи и втори екран". Не мога да разбера какъв втори екран ?
Уф, абе човек, ако не бъркам ти преди не правеше ли сайтове, нямаше ли такъв форум? Айде, тази вечер съм в настроение и няма да се заяждам, защо не знаеш това, а ще ти обясня.
Значи, "първи екран" - това е всичко което се вижда когато се отвори сайт, цялата информация без да се скролира. "Втори екран" е когато се скролира с мишката. Ако сайта е много дълъг вече може да има и "трети екран".