По какъв начин по-конкретно?По един или друг начин влияят.
Здравейте колеги,
Въпроса е следния, влияе ли google + лайка в серпа.
искам да знам вашите виждания във казуса...
Ти си страшен обаче... В другата тема плюеш, защото онази лекторка нищо не разбирала от SEO, а тук искаш мнение от сульо енд дъ пульо
Онзи ден сложих една връзка в Г+. Днес - чисто нова инсталация ОС и чист Хром, се гледам на първа страница. :shock:
(нещо, което бих очаквал някъде към пета страница, евентуално)
Може би за по-бърза индексация влияе. Поне такива наблюдения имам. Аз съм сигурен, че дори и минимално пак ще има влияние. Мислиш ли, че няма да го направят за да си популяризират услугата.
п.с. В момента по мое скромно мнение G+ не е познато на масовия потребител в България, а се ползва предимно от хора свързани с онлайн бизнеса и рекламата. Съответно да чакаш от там трафик, да развиваш страници и да чакаш хиените в бранша да кликат на G+ бутончето е равносилно на фантастика. Добре, че имам няколко човека в кръговете, с които си разменяме по някой +.
Да да влияе ... току що това проверих като видях темата, преди 3 дена една страница на 3-та страница в гугъл, преди 2 дни я споделих във Г+ и сега проверявам на 4 страница в гугъл ...
Така влияе че никои не знае как точно влияе....
Искам да допълня, че това е слабо конкурентна фраза която почти няма търсения и съответно около 5 страници в серпа от други сайтове по темата, но нито един с тази фраза
Здравейте колеги,
Въпроса е следния, влияе ли google + лайка в серпа.
искам да знам вашите виждания във казуса...