Внимавайте за "измамно" обаждане от 145 и изобщо с входящи обаждания които .........

dertre

Well-Known Member
Внимавайте с входящи обаждания от 145 . Ще ви се обадят и ще кажат, че разговора е "безплатен" и ще започнат да ви задават въпроси, като ви карат да отговаряте с натискането на бутоните на телефона ви. Това натискане и отговаряне ще ви таксува по 2.40 с ДДС на отговор. Това обаждане е равносилно на обаждане за пострадал роднина от телефонните измамници. Много възрастни хора не знаят какво е DTMF команда от мобилен телефон и няма да разберат, че всеки отговор на това обаждане се таксува .

Обаждане от 145 е ИЗМАМА

Според вас редно ли е да лъжат по този начин ? Никъде не се споменава таксуване и даже записа казва "това обаждане е безплатно" (наистина самото обаждане не ви таксува, а вашите DTMF команди се таксуват)....

От: Внимавайте за "измамно" обаждане от 145 и изобщо с входящи обаждания които ......

Това е тест за идиоти. Който се хване, си го е заслужил.

От: Внимавайте за "измамно" обаждане от 145 и изобщо с входящи обаждания които ......

Не, това ако е вярно, не е тест за идиоти, а е чисто и просто измама

Не, това ако е вярно, не е тест за идиоти, а е чисто и просто измама

Ето го и доказателството, че е тест за идиоти.

И сега кво се очаква аз да ти лепна червена репутация, както е твойта практика ли, г-н малък, тесен специалист-псиохоанализатор? :shock:

Добро утро ... тази игра и схема е от месеци ...

Аз изобщо не им вдигам на такива номера. Ако пък са много настоятелни, вдигам и им казвам, че не ме интересува, и затварям. Също така си плащам сметката за телефон чрез банкомат само и само да не ги гледам тея идиоти от Мтел, които ми губят времето с техните "промоции".

Аз изобщо не им вдигам на такива номера. Ако пък са много настоятелни, вдигам и им казвам, че не ме интересува, и затварям. Също така си плащам сметката за телефон чрез банкомат само и само да не ги гледам тея идиоти от Мтел, които ми губят времето с техните "промоции".

По-добре кажи, че те интересува и го остави отворен. :)

И според мен е измама. Доста възрастни хора са лековерни и натискат каквото им кажат. (За неграмотните да не говорим)

Re: От: Внимавайте за "измамно" обаждане от 145 и изобщо с входящи обаждания които ..

Това е тест за идиоти. Който се хване, си го е заслужил.

Като стана дума за тест за идиоти. На Noke подписа кърти мивки!

Измама си е от където и да се погледне...

Горе