Време е и България да разбере за тази нова възможност

cash4men

New Member
Здравейте на всички,

дано нацелвам правилният раздел, ако не се извинявам и моля модераторите да преместят темата.

Искам да насоча внимането Ви към нещо, което се оказа учудващо за мен непопулярно в България, имайки предвид огромният интерес идващ от нашата държава към Neobux i Clixsense в последните години показващо недвусмислено интереса на българинът към начините за печалба от интернет.

Програмата е от affiliate тип, аз лично участвам отскоро и за момента мога да потвърдя, че не е скам и резултатите са повече от окуражаващи. За всички заинтригувани, моля погледнете тук: simple2url.com/teamtakemassiveaction
Това е може би една от най-добре развитите от гледна точка на помощни материали, групи от хора присъединили се заедно, помощни сайтове, рекламни кампании, обучения и т.н. което вероятно се дължи на големият брой хора участващи в мрежата, както и на новите присъединяващи се всеки ден.

Всички които имат въпроси могат да питат, ще опитам да отговоря на всички.

Благодаря Ви за вниманието.

От: Време е и България да разбере за тази нова възможност

Подходяща тема за модераторите, но те се занимаваха с това през 2007 година. Вече пораснаха (може би).

афилиейт маркетинга не е хубава да го отричаш особено този за продажба на продукти на процент което си е истинския интернет афилиейт маркетинг както е пуснат от амазон едно време през 90те... ;) та като каза 2007 ех спомени... през цялата 2007 и притежавахме сайт номер 4 в американския гугъл за пенис енларгмент , (главен киурд) и номер 3 за енхеичмън и с различни топ позиции целия лонгтеил в нишата (правеше ) $$$$ 4 цифри на месец (лошото че преди да го ранкнем ни бяха казали че ще в тази ниша се правя правят $$$$$ (5 цифри от по малките) и не се оказа вярно :( ама и 4 не отказвам, а бизнеса си имаше и фирма специално за целата завършваща на inc и беършарес ;) така че не може да кажеш че не сме си били баш бизнесмени какво като монетизираме през афф...

Вместо всеки ден да шипвам по няколко екстендъра на мъжко достойнство до различни адреси и да се знаимава с чарджбакеове, не минал билинг, върната стока изчезнала стока и всякакви извратеняци с комплекси си монетизирахме през афф 40 процента комисионна от крайната цена а афф програмата която прави цялата тази работа и взима 60% че и имат разходи и за продукта не е ли хитро занимаваш се само със СЕОто... (а бях направил сметката че те като си покрият разходите прибират около 35% чисти) демек взимахме повече от тях (е такива програми харесвам и особено да са коректни)... ама тук го имам момента и за афф програмата взимат 35% без никакъви маркетинг само билват и шипват... уин-уин

пп е тогава беше много лесно хората да извадят $300 на месец от продажба на хербалки нямаше панда нямаше пингвин ... шляпаш 10 статии на блогспот дори и на развален англииски слагаш банери... малко ексчейндж, малко крос линкинг, малко директории и си готов с ранкинг за разлини лонгтейлчете... и правиш парички... който ме послушал тогава и до ден днешен не би казал лоша дума за афф маркетинга

Последно редактирано от модератор:
От: Време е и България да разбере за тази нова възможност

отвори ни очите, мерси!

Горе