mlazarov Active Member 2 Март 2013 #1 Имам идея как всеки собственик на bookmark сайт може да монетизира своята собственост. Приходите зависят изцяло то PR-а на социалката, както и качеството и. Заинтересуваните моля да ми пишат на Skype: marto.lazarov
Имам идея как всеки собственик на bookmark сайт може да монетизира своята собственост. Приходите зависят изцяло то PR-а на социалката, както и качеството и. Заинтересуваните моля да ми пишат на Skype: marto.lazarov
2fast4you Well-Known Member 2 Март 2013 #2 От: Възможност за монетииране на bookmark сайтове Сподели тук да разберем всички
mlazarov Active Member 2 Март 2013 #3 Re: Възможност за монетииране на bookmark сайтове За съжаление не става Информацията не може да е публична, защото може да навреди на собствениците на социалките. Не се знае чий google-ски очи четът тук))
Re: Възможност за монетииране на bookmark сайтове За съжаление не става Информацията не може да е публична, защото може да навреди на собствениците на социалките. Не се знае чий google-ски очи четът тук))
KoMaHgOc Member 2 Март 2013 #4 От: Re: Възможност за монетииране на bookmark сайтове Има ли специални изисквания?