Възможност за парично дарение на форума от поне 100 лева.

Oplakvaneto

New Member
Администратори, здравейте!
Хрумна ми една добра идея, от полза за всички. В една от темите, където се оплаквам от измамата на един човек се намериха двама членове на тази общност, които не ми вярват и ме изкараха лъжец. Ето какво им предложих, очаквам одобрението на идеята си:
'ЩЕ ПОЗВОЛЯ ДОСТЪП ДО ПЕРСОНАЛНИЯ НИ КОМПЮТЪР НА ЧОВЕК НА КОГОТО ИМАМ ДОВЕРИЕ ОТ ПРОЧЕТЕНИТЕ МУ ТЕМИ КАТО ПЕТЯ77 ИЛИ БУЛБЛОГЕР ОТ ТОЗИ ФОРУМ. АКО НЯКОЙ ОТ ТЕЗИ ДВАМАТА НЕ ВИ ХАРЕСВА И ИМ НЯМАТЕ ДОВЕРИЕ, МОЖЕ ДА СЕ РАЗТЪРСЯ ЗА ДРУГИ, ЗАЩОТО ИМАМ ХОРА, КЪМ КОИТО ИЗПИТВАМ СИМПАТИИ И ДОВЕРИЕ (ДАНО ДА НЕ СЕ ЛЪЖА КАКТО СТАНА С БЕЙТУЛОВ). ТОЗИ ЧОВЕК ЩЕ МИ ВИДИ ЛИЧНО ИСТОРИЯТА НА СКАЙПА МИ С БЕЙТУЛОВ! ВСЕКИ, КОЙТО СЕ Е УСЪМНИЛ, ЧЕ ЛЪЖА НЕКА ДА ВНЕСЕ ПОНЕ ПО 50 ЛЕВА НА СМЕТКАТА НА БЛИНКИ ИЛИ НА КУУЛАЙС. АКО НЕ ЛЪЖА, ПАРИТЕ ОСТАВАТ КАТО ДАРЕНИЕ АДМИНИСТРАТОРИТЕ. ТАКА ЩЕ СЕ НАПРАВИ И НЕЩО ДОБРО ЗА ТОЗИ ФОРУМ, КОЙТО НАПОСЛЕДЪК ЗАПОЧНА ДА МИ ХАРЕСВА ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ! ГОТОВИ ЛИ СТЕ ДА СЕ ОБЗАЛОЖИТЕ С МЕН? ТАКА ВСИЧКИ ПЕЧЕЛЯТ, АЗ ЩЕ ДОКАЖА, ЧЕ НЕ ЛЪЖА, А ФОРУМЪТ ЩЕ ПОЛУЧИ ПОНЕ 100 ЛЕВА ДАРЕНИЕ! '

Извинявам се за заглавните букви; някои ги възприемата като крещене. Не съм влагал смисъл на крещене, а само, за да се вижда и да се открои по-добре предложението.
Ако идеята ми е неудачна, моля за извинение!

От: Възможност за парично дарение на форума от поне 100 лева.

Това е само китайската мастия гошо кръчмето. Директно го банвайте.

Това е само китайската мастия гошо кръчмето. Директно го банвайте.

вЕрно...

не разбирам как може да си губите времето за глупости..
измамен - добре, пусна тема и вече знаем

Може да продължиш с опитите да си върнеш пари и вече това ще ти е за урок.

btw, админите няма да се съгласят.

Той е така - като захапе нещо и очаква милосърдие, след това абсолютно винаги си създава измислен скандал и започва да сипва бензин в огъня, докато не стане страшна хранилка. Вмомента точно това прави - с тая тема и още 2 евентуално ще се изпокара с някой и ще се изкарва невинна жертва - видиш ли той колко бил прав и как трябва да му съчустваме. Марш от тука китайско копиле.

Без обиди, ако обичате. Който не вярва, предлагам да внесе 50 лева на името на форума, за да се докаже, че не лъжем.

аааа това вече е в стила на Кръчмата. Издаде се:twisted:

Нямам какво да добавя. Готови сме да докажем, че не сме лъжци. Човекът ни измами със сто лева. Пуснах темата за измамата, за да се знае и да не изгорят и някои от вас или други хора, които решат да работят с него. Не искам да се караме с никой излишно.

Продавам Валериан, Диазипан 20 мг. По принцип 20 кинта.
Ама за 10 лева ще дам поради случай за дарение на добро дело.
Някой желаещ да му купи лекарства? :D

Нямам какво да добавя. Готови сме да докажем, че не сме лъжци. Човекът ни измами със сто лева. Пуснах темата за измамата, за да се знае и да не изгорят и някои от вас или други хора, които решат да работят с него. Не искам да се караме с никой излишно.

някои да твърди, че не те е измамил?

Напълно безсмислена тема с още по-безсмислени мотиви!!!

@Oplakvaneto Така по начина ти на писане и разсъждения, честно ти казвам въобще не ми приличаш на възрастен семеен човек. Един трезво мислещ човек нямаше да продължава да плещи едно и също постоянно, а щеше да си вземе поука и да не допуска повече такова нещо да му се случи! За разлика от него ти продължаваш да пишеш глупости и да се опитваш да докажеш на всички повярвали ти, че видиш ли не лъжеш. Е никой до колкото следя темата не те е нарекъл лъжец. Така, че вземи си поука и престани да пускаш безсмислени теми и мнения!

Вискяр Бг

Всъщност..., сезона на жегите и отпуските - спамерството се вихри с пълна сила!

Поредната "литературна" тема с доста загубено време!

redrum

И на мен ми прилича на яко тролване Сигурно някой пуши саски по цял ден пред компа, пише простотии и се залива от смях, че му се връзват на глупостите.

Да ти звучат като хора, които ни имат доверие? Като са толкова сигурни, че това не е вярно, да внесат по 50 левчета и поне да има полза за форума като дарение.
Съжалявам, че не отговарям на представите ти за възрастен семеен човек. Но не съм срещал нито един такъв възрастен семеен, който ще се съгласи да бъде изкарван лъжец. Темата пък е доста смислена, защото е полезна за всички.

..........................
Да вметна. За едно съм съгласен с теб, че прекалено много започнах да губя време. Беше с идеята да уважа всеки въпрос и всяко мнение. Спирам да отговарям, освен в случай, че не се появи измамника за 'очна ставка' пред вас или администраторите не приемат идеята ми за удачна.

Последно редактирано:
От: От: Възможност за парично дарение на форума от поне 100 лева.

Темата пък е доста смислена, защото е полезна за всички.

Кое и е полезно на темата?
Някой потребител да дари пари за да ти гледа компютъра?
Голям смисъл намирам в това! Знаеш ли какъв е той?
Ще ти кажа загуба на време и пари.

Който е много сигурен, че лъжем, нека да дари по 50 лева на форума. Ние пари не искаме за нас. А темата е полезна, за да потвърди, че оня човек наистина е измамник и да не се опарят други хора като вас. Повтарям, че аа едно съм съгласен с теб, че прекалено много започнах да губя време тук. Беше с идеята да уважа всеки въпрос и всяко мнение, да им дам уважителен отговор. Спирам да отговарям, освен в случай, че не се появи измамника за 'очна ставка' пред вас или администраторите не приемат идеята ми за удачна.

Никога няма да дам 50 лв. за да се уверя, че си излъган - бахти нещастника си.
Пусна тема да внимаваме с въпросният потребител - ок, мерси. Но стига вече!

Чисто хипотетично - на кого би му пукало дали някой си е излъган от някой друг, че да дава пари по случая? :)

Трябва да е от жегите.
Много течности, седене на хладно, и редовно вземане на лекарствата.

ФОРУМЪТ ЩЕ ПОЛУЧИ ПОНЕ 100 ЛЕВА ДАРЕНИЕ!

Кръчмата е! Това е курвенски капан! Никой да не е посмял да се подхлъзне за 100 лв. Това е с цел за да има доказателства че форума взима рушвет за да може по лесно да накисне на милиционерите, понеже е усетил че канадския хостинг няма да обърне внимание на репорта му, тъй като форума не попада в тукашната БГ-юрисдикция. Не ви ли прави впечатление че много иска да "дари" тези пари ? Защо толкова много иска да даде тези пари ? Мирише на гнило, играе се някаква нагла милиционерска игра. Нищо чудно и да са белязани банкноти, а ако ще ги прати по банков път в сметката на Blinky или Coolice както беше описал в темата за оплакване от Аидънчо, то целта е да има достъп до данните им, и да ги накисне на ченгетата.

Кръчма какво стана а ? Май ти разкрих играта ? Какво стана другарю, май попречих на следствието а ? Е сори - такива филми съм гледал вече много.

Параноик ли си? Тази тема е пусната и на още две места:

http://www.izmami.com/forumi/viewtopic.php?t=1319&p=2696

http://www.kaldata.com/forums/topic/198252-айдън-бейтулов-скайп-e-x-t-r-e-m-e2-е-измамник/

Може всеки да види, че не сме се прицелвали точно в този форум, камо ли да става дума за полицейска акция!
А идеята за дарение на форума ми хрумна, защото само по този начин може да докажа, че не лъжем. Бейтулов наистина ни измами!

Е и какво от това - разбрахме - аре ходи се махай, не разбра ли че на никой не му пука за тебе, обеси се най-добре в банята.

Е и какво от това - разбрахме - аре ходи се махай, не разбра ли че на никой не му пука за тебе, обеси се най-добре в банята.

обеси се най-добре в банята :lol:

Културата на някои хора тук е под всякаква критика...
Съжалявам, че започнах да пиша. Ти се опитваш да го предпазиш, то те обижда. 'Направи добро - изяж лайно.' така стана в този форум с някои хора.
Казвам ви 'сбогом'.

Горе