Въпроси за редирект 301?

Frik

Active Member
1. Как ще се отчете от Г. редирект 301 на домейн с PR3 към току що регистриран домейн?

2. Как ще се отрази ако към току що регистриран домейн се пуснат 4-5 редиректа тип 301?

1. Как ще се отчете от Г. редирект 301 на домейн с PR3 към току що регистриран домейн?

Добре. Ако му смениш и адреса в GWT, съвсем. Всичко (пр, трафик, класиране) ще отиде на новия домейн. Е може да има малка загуба.

2. Как ще се отрази ако към току що регистриран домейн се пуснат 4-5 редиректа тип 301?

Още по-добре :)

От: Въпроси за редирект 301?

Дори и ако са на различна тематика?

Каква различна тематика? Нали уж ще е нов домейна?

Каква различна тематика? Нали уж ще е нов домейна?

Ще дам пример за онагледяване:
Имам:
- домейн, който е бил новинарски сайт за даден град (PR 3);
- домейн който е бил сайт за хотели (PR 0);
- домейн на глогспот, които е бил блог за забавления (PR 0);

Всички са на различна тематика... та какъв ще е ефекта ако ги редиректна (301) към новия ми домейн за озеленяване който е с PR 0 вече...

Е, тогава е по-друга работата. Аз мислех, че искаш да си смениш домейна само. Тоест на новия домейн ще сложиш същия сайт като на стария.
Кой знае какво ще стане. Можеш да разбереш само ако опиташ :). Едва ли ще стане нещо лошо, така че тия сайтове ако не ти трябват ...

То и на една тематика да са, щом са били различни сайтове и Г ги е индексирал... едва ли те чака добро.
Недей да правиш глупости както ти казаха.

Re: От: Въпроси за редирект 301?

То и на една тематика да са, щом са били различни сайтове и Г ги е индексирал... едва ли те чака добро.
Недей да правиш глупости както ти казаха.

Защо, какво ще стане? Освен, че Радев мисли така, друг проблем няма. Имам спомен, че на последното сео състезание (не това на лудия кръчмар) няколко от участниците, включително и победителя, го приложиха с доста добри резултати.

Аз с цял домейн не съм опитвал, но съм пренасочвал добре ранкваща се директория от съществуващ сайт към / на друг сайт. Ефекта също беше доста добър.

Горе