Въпросче към модераторите.

wood

Well-Known Member
Искам да дам iTrader на един човек, въвеждам всичко и натискам Изпрати отговор...Да ама не, изписва ми:Следните грешки се появиха,след като това съобщение беше изпратено :.....................................

Проблемът е че никъде непише каква грешка се е появила за да я отстраня...:) Защо е така???

Последно редактирано:
От: Въпросче към модераторите.

Аз пък имам въпрос, що не ми се отчитат положителни репички

Искам да дам iTrader на един човек, въвеждам всичко и натискам Изпрати отговор...Да ама не, изписва ми:Следните грешки се появиха,след като това съобщение беше изпратено :.....................................

Проблемът е че никъде непише каква грешка се е появила за да я отстраня...:) Защо е така???

И аз го имах този проблем. Сложи и урл към фийдбека на трейдъра и ще стане (Deal thread URL: (Required)).

Re: От: Въпросче към модераторите.

Аз пък имам въпрос, що не ми се отчитат положителни репички

Какво не се отчита ? не се променя паура ли? или не се променят зелените жълтите баровете те са с различна бройка точки според цвета ?

ще има ъпгрейд на версиите съвсем скоро (издирвам последните неща който ползваме да имат съвместимост с новата версия) всичко трябва да се отчита вече ок...

правило ми е впечетление, че ако за един ден ми отчита една реп като бройка, и после получа още една две тях не ги отчита не знам защо

правило ми е впечетление, че ако за един ден ми отчита една реп като бройка, и после получа още една две тях не ги отчита не знам защо

Аз предположих, че за това питаш.
Щом като получиш една зелена и се отчете като бройка значи преди това си получавал и не се е отчитало.
Т.е. кгато получиш 1 в профила не се отчита веднага.
Мисля, че преди беше дискутирано че репутацията не зависи от броя получиени (ако си получил 20 зелени - в профила няма да са 20 ?)

репутацията е като точки тях ги отчита като барчета като тъмнозелените са едни светлозелениете са повече жълтите още повече

Rep Power е количеството точки репутация което някой дава или вади като дава положителна или отрицателна репутация

изичислява по формула която се вливе от староста на акаунта (носи точки +) брой постове (носат точки +) и опредленото количество натрупана репутация (носи точки +) към паура (ако репутацията е дава някой доказан потредбител на форума ще я променя по бързо в посоката в която е дал и така ще води до по бързи изменения на паура :) вероятно това се е наблюдавало

Ясно аз за реп поъур говоре който е в дясно под регистрация - последно имах Х имах от един потребител репичка и после още 2 репики получих от хора дето не са новобранки, та тях не ги е отчело просто ми направи впечетелние, та вика да кажа

Ясно аз за реп поъур говоре който е в дясно под регистрация - последно имах Х имах от един потребител репичка и после още 2 репики получих от хора дето не са новобранки, та тях не ги е отчело просто ми направи впечетелние, та вика да кажа
Блек, кво те греят репичките, връщай се на бачкане по сайтовете:).

Защо да ме греят, просто ме кефи този сайт и искам кажа че виждам, некъв бъг нищо повече :)

А иначе не бачкам по сайтовете :D, други бачкат по тях - обирам си благинките само :p

А иначе не бачкам по сайтовете :D, други бачкат по тях - обирам си благинките само :p

Еми евала, щом си си послал добре. Аз съм се захванал да пълня уникален контент...да ви кажа това било доста трудоемко занимание...особено при положение, че си мразил часовете по литература в училище...направо ще почнат да ми се превиждат продукти и описания:lol:.Мани майтап, но точно това си мислех днес - абе ако плащам за контент чувствително ще ми се дигне КПД-то..Да, това е вярно, ако ти носят приходи предишни проекти..кво правим, когато развиваш първия си проект..еми налазваш сам тръстиката и стискаш зъби:mrgreen:

Горе