Въпрос за афилейт сайт

BRAIN_PAIN

Well-Known Member
Имам един въпрос :) Излизам на първите места в гъгул за добри ключови думи, но нямам толкова посещения, нито посетителите се задържат много на сайта, нито правя продажби :) Някакъв съвет може ли, става въпрос заspermo-max.info :)
Ето и статистика от тиксо: tyxo.bg/?83520

Последно редактирано от модератор:
От: Въпрос за афилейт сайт

На работа съм и съдейки по домейна, няма как да цъкна на него. И пак, съдейки по домейна, хората не вярват на такива работи в интернет. Защо? Отвори си спам кутията в пощата и ще разбереш.

Някои хора правят от "такива работи" няколко хилки на месец :)

Ами най-добре се поучи от конкуренцията ти и си поправи грешките.
Все някъде бъркаш! Чудесно е, че излизаш по ключови думи на първи позиции, но само това не стига! С какво си по-добър от останалите и какви са предимствата на сайта ти? Къде са доволните ти клиенти? Помисли и действай!

Други мнения по въпроса има ли ?

Не вървят хербалките нещо вече ми се струва като преди. Каква е причината не знам.

В твоя случай може да излизаш за хубави думи, но според теб само и там да е проблема :)

Е то причината може да е, че повечето хора вече са пробвали от продукти такива и вече не са им интересни :D Или пък още не им се харчат пари :) Криза незнам :)

не харчат като преди за хербалки ама пак се изкарват пари... като не ти стигат парите не харчиш толкова за неща които не са ти от първостепенна важност ... Иначе виж от къде са ти предимно посетителите че и ние така топ за един киурд и 80% индиици (демек предимно уебмастъри и спамъри)

пп този продукт от листата на ГБ работеше точно както е описано :)

Горе