Сигурен ли си, че с точно хапчета искаш да пробваш? Тия ниши отдавна са претъпкани и шанса да избуташ напред без много пари или без PPC са нищожни. По-добре си избери някоя ниша, която е с low-comp. и има по-голям шанс да бутнеш напред за лонг-теил фразите, защото при pills нишите, дори long-tail фразите( поне тези които съм гледал ) са с PR3-PR6.
Сигурен ли си, че с точно хапчета искаш да пробваш? Тия ниши отдавна са претъпкани и шанса да избуташ напред без много пари или без PPC са нищожни. По-добре си избери някоя ниша, която е с low-comp. и има по-голям шанс да бутнеш напред за лонг-теил фразите, защото при pills нишите, дори long-tail фразите( поне тези които съм гледал ) са с PR3-PR6.
Който е пробвал доволен е останал.....естествено е нужно малко повече усилия и четене. Няма невъзможни неща. В живота съм забелязал, че повечето от ограниченията по пътя ни си ги слагаме ние. Не е редно да е така. И ако не е бробвал човек не е редно да се отказва. То реално и отказване не е, а просто незапочване.хъм еи затова спряхме да пишем такива теми и да отвяряме очите на хората като не искат няма как да им кажеш ... пробваи го този номер с скреипбокса на които направи покзно в такава ниша ако се задържиш достътчно дълго около седмица поне гарантирам че ще си направиш и по сериозни сайтове повече няма да коментирам по темата