Въпрос за динамични мета тагове asp.net сайт

Значи... Сайта ми е на asp.net. Ползвам master page. В този master page съм задал description meta tag. Следователно всички страници, който са на базата на master page-a имат същото съдържание на description meta tag-a. Не ми е проблем да ги сменя за всяка страница отделно, но тук възникна една идея... Да си представим, че имам следните ключови думи - "коли на старо, коли под наем, нови коли..." Та ето каква ми е идеята. Мога да направя при всяко зареждане на дадена страница да генерира по произволен принцип meta description tag. Тоест влизате примерно във koli.aspx и description meta taga e "коли на старо, коли под наем, нови коли". Давате рефреш и става "коли под наем, коли на старо, нови коли". Тоест както се казва думичките се "джуркат"... Въпроса е - ще имам ли някаква полза от този метод в Google (нали гоогле обичал различието) или е възможно да ме дръпне назад?

От: Въпрос за динамични мета тагове asp.net сайт

За мета тагове е глупаво и ненужно, за текст по страницата няма лошо, но като цяло няма и кой знае каква полза. Общо взето най-често си зависи от сайта, понякога може да помогне, понякога може да навреди, а най-често не променя нищо.

Горе