StefanIvanov
New Member
Здравейте, имам един сайт, който е от няколко години и допреди 2 седмици всичко си беше наред, но от тогава по едната му категория никакъв го няма в гугъл. Преди винаги беше в Топ5, даже в по-голямата част от времето беше все на 1 или 2 позиция по определени думи. Интересното е, че от около 2 седмици напълно изчезна и го няма дори в Топ100. Другото интересно в случая е, че самия домейн е на същите си позиции, другите категории също не са мръднали. Само тази определена категория направо изчезна. Иначе си я има индексирана, но явно просто е избутана страшно назад.
Не искам да казвам кой точно е сайта, защото е много вероятно даже някой нарочно да е правил нещо злонамерено, просто искам да разбера какво се е случило и как да го оправя. Има ли някакъв начин да проверя защо се е получило така. Тази категория винаги се е класирала много добре, а в последно време не съм пипал нищо по нея, нито съм добавял линкове, нито нищо. Като цяло сайта се класира добре, но само тази категория се загуби.
Не искам да казвам кой точно е сайта, защото е много вероятно даже някой нарочно да е правил нещо злонамерено, просто искам да разбера какво се е случило и как да го оправя. Има ли някакъв начин да проверя защо се е получило така. Тази категория винаги се е класирала много добре, а в последно време не съм пипал нищо по нея, нито съм добавял линкове, нито нищо. Като цяло сайта се класира добре, но само тази категория се загуби.