Въпрос за смяна на IP от браузър

cloc

Member
Аз съм със статично ИП, ако си сменя ръчно ИП-то на браузъра/Мозила... кое ИП ще се вижда накрая. Моето реално или това което съм въвел в Мозила.
Трябва ми за повторна регистрация в Адуордс.

От: Въпрос за смяна на IP от браузър

Темата с прокситата е много дълга. Има прозрачни (издава кой стои зад него при запитване за това), елитни (прави се на непрокси), анонимни (издава, че е прокси, но лъже кой стои зад него). Web прокситата са съвсем друга бира. Общото между всички видове проксита е, че линията ти минава през тях и ти се представяш с IP-то на проксито.

Специално за AdWords врътката си струва да си купиш проксита :)
Ако не искаш да си купуваш проксита ми дай детайлите и аз ще ти врътна 1 акаунт. Драсни ми PM.

P.S.
Какво му е страшното? Досега не съм чувал Гугъл да са съдили някого за multiple акаунти... Най-много бан и т'ва е :) Да ти заключат ваучера.

От: От: Въпрос за смяна на IP от браузър

Специално за AdWords врътката си струва да си купиш проксита :)
Ако не искаш да си купуваш проксита ми дай детайлите и аз ще ти врътна 1 акаунт. Драсни ми PM.

P.S.
Какво му е страшното? Досега не съм чувал Гугъл да са съдили някого за multiple акаунти... Най-много бан и т'ва е :) Да ти заключат ваучера.

мислех, че става въпрос за adsense

Аз съм със статично ИП, ако си сменя ръчно ИП-то на браузъра/Мозила... кое ИП ще се вижда накрая. Моето реално или това което съм въвел в Мозила.
Трябва ми за повторна регистрация в Адуордс.

nortrant мисля че ти се е спяло :)

Горе