Въпрос за шорткътове...

mylo69

New Member
Здравейте,

имам доста папки с различни проекти, има ли някаква програмка, с която , да кажем задържам CRTL и със скрола на мишката да прехвърлям папки. Или да предложите някакъв хубав органайзър... Мерси :)

От: Въпрос за шорткътове...

Да, запознат съм с командера. Идеята ми беше, както си стоя на нотепад-а , примерно и с CRTL + Mouse scroll да ми се появи меню и да мога да избирам фолдери...

Хмм това не съм сигурен как точно може да се направи. Командера е готин , че можеш да гледаш 2 папки едновремено (прозореца може да е разделен на половина) Така копиране и местене на папки е доста по лесно.
Ако ти трябва да имаш отворени много нотепадове използвай Notepad ++ , той има отделни табчета и може да заредиш много файлове в един прозорец.

Хмм това не съм сигурен как точно може да се направи. Командера е готин , че можеш да гледаш 2 папки едновремено (прозореца може да е разделен на половина) Така копиране и местене на папки е доста по лесно.
Ако ти трябва да имаш отворени много нотепадове използвай Notepad ++ , той има отделни табчета и може да заредиш много файлове в един прозорец.

Е аз така си правя с нотпада, ползвам си табовете, но това, което търся май го няма, като гледам. Иначе командера го помня, още като бяхме на ДОС с баща ми, доста годинки направи на пазара.. :)

Горе