От къде се маркира тази опция, че още ми е мъгла Адсенса.
https://www.google.com/adsense/app#accountОт къде се маркира тази опция, че още ми е мъгла Адсенса.
Ако прочетеш циата в моя пост, ще разбереш за кого е отговорамерси колега
но имах предвид линка за ключовите думи и по колко ще ми платят,ако кликнат
срт пер клик нещо от този род е
Мерси и последен въпрос - трябва ли да правя нови кодове за всеки сайт или мога да си използвам едни и същи кодове за всички сайтове?
Ама верно, теб те мързи да прочетеш правилата на адсенс и чакаш всичко наготово. И този твой въпрос е обяснен в програмата! Отговорът ти е "Да"!
Ама верно, теб те мързи да прочетеш правилата на адсенс и чакаш всичко наготово. И този твой въпрос е обяснен в програмата! Отговорът ти е "Да"!
Твоят отговор много "конкретен", като правилата на Адсенс...
Значи имам сайт обувка.ком и съм генерирал адсенс код за него.Мога ли да го ползвам за другия си сайт чистене.ком или трябва нов да генерирам със забрана другаде да се ползва.
Не четеш ли какво отговорих на traiki? Можеш да ползваш 1 код на няколко твои сайта. Но също така можеш да генерираш отделен код за всеки твой сайт. Всичко си има своите предимства и недостатъци, ти си преценяваш за себе си кое какво да правиш.
аз те разбрах , но исках да затвърдя писаното от теб, защото спомена 2 варианта.ти кой ползваш?
Аз лично си правя за всеки сайт отделен код, освен това за всеки код си правя и custom channel, така освен от кой сайт колко пари ти идват имаш информация и как се разпределят приходите по банери.Генерирай различен код за всеки сайт, така ще разбираш от къде точно идва всеки един цент.