Въпрос за adsense

mvmrik

Well-Known Member
Как мога да си видя предишните статистики за adsense при положение че не съм приел новия договор, май не може до колкото видях? Значи ако взема, че го приема, но не го използвам могат ли да ми направят някакъв проблем за регистрация по ДДС, искам просто да си видя статистиките. Аз даже не го ползвам, няма да получавам нищо от тях.
 
От: Въпрос за adsense

Докато не вземеш пари нямаш проблем ... поне така мисля.
Т.е. приемаш договора и веднага замразяваш плащането към теб.
 
От: Въпрос за adsense

Аз и да не го замразявам, като никъде нямам техни реклами няма да има пари то е ясно. Просто ми е чудно да не ме разберат от някъде че имам договор с тях и да стане някой проблем.
 
От: Въпрос за adsense

И да разберат, че имаш договор ... като не си взел пари, нищо не дължиш на никой.
Ти нямаш вече реклами, но ако в акаунта ти има повече от 70 евро, ще ти ги пратят.
 
От: Въпрос за adsense

Ако в акаунта си имаш дори само 1 цент може да се наложи да се регистрираш, защото неполучаването на плащанията не те освобождава от задължението за регистрация.

Ако не премахнете задъжането на плащанията до края на годината, датата на данъчното събитие е последният ден от годината (заради разпоредбата, че за целите на ЗДДС ако е уговорен период за плащане по дълъг от една календарна година, последният ден от всяка година се счита за дата на настъпване на данъчното събитие). Това значи че регистрацията по ЗДДС не може да се отлага до безкрай.
Източник

Даже не съм сигурен дали при баланс нула пак няма да имаш задължение за регистрация...

По-добре не рискувай. За какво ти е тази статистика? Нали пазиш информация за получените плащания (бележките от Western Union)?
 

Горе