Въпрос за Affiliate програма - Online Pharmacy

bgtifo

Well-Known Member
Здравейте искам да попитам някой от тук занимаващи се с Афилиейт програми използвал ли е тази на Online Pharmacy,не съм сигурен дали имам право да го пускам този линк но ако действам извън правилата трийте темата.
Става въпрос за тази програма yourfriendlypharmacy.com нещо не ми е ясно как се действа с нея няма нито банери нито линкове,нищо само една форма за регистрация (която не съм правил) ако някой има опит с нея да ми каже.Продуктов каталог съществува с информация но без никакви снимки,графики и т.н. камо ли да говорим за някакви темпейти,хостинг и т.н.
Ще ви бъда благодарен ако някой който я знае да сподели реална ли или напротив ?

Последно редактирано от модератор:
От: Въпрос за Affiliate програма - Online Pharmacy

Когато се регистрираш някъде винаги е препоръчително да ползваш уникална парола, която не използваш за друга цел. След като се регистрираш получаваш по електронната поща писмо с подробностите. Ще можеш да изтеглиш темплейти и да си направиш собствени сайтове. Парите може да ги получаваш с ePassporte, ако желаеш. Ще имаш възможност да си коригираш цените Получаваш 60% от разликата между базовата цена и цената, на която си избрал да 'продаваш'. Поради тези причини комисионните са сравнително малки. (В същност ти нищо не продаваш, продажбите се правят от 'лицензирани аптеки' в САЩ, рецептите се пишат от 'лицензирани лекари' и т.н.). Имай предвид, че клиентите могат да бъдат само от САЩ - това значи, че ако в сайта ти влизат посетители, които не са от САЩ няма да спечелиш от тях. По-доходно е да се занимаваш с хранителни добавки (dietary supplements) - там комисионните са по-големи и няма проблем да се продава на клиенти от целия свят.

Последно редактирано:

Ясно благодаря много за отговора,тоя тип програми явно не ме ориентират.Аз съм почти съм завършил един сайт който мисля да използвам за Афилейт и понеже е със здравна насоченост ми станаха интересни продуктите на въпросните аптеки но щом се касае за продажби изклюително на територията на САЩ не е за мен.
Бих искал да те попитам,има ли някаква подобна програма предлагаща богат асортимент от продукти било то за отслабване,анти-стрес,добавки (за определени диети) и т.н.
Аз съм регистриран в Cashburners и Crocmint,имат някои интересни предложения но не могат да попълнят насочеността на статиите ми,трябва ми по-богат асортимент,моля ако знаеш нещо подобно което,да действа на територията на Европа да ми дадеш линк,може и на ЛС.
Благодаря за предварително!

Пич здрасти, ако искаш пиши ми на лично да ти обясня за този вид ниша. Ще ти дам пълна информация, както и как може да направиш успешен сайт. В личното ако е възможно да ми зададеш конкретни въпроси (не много), а аз от своя страна ще ти дам на база малкото питане - повече ин формация. Идетя ми е да помогна с каквото мога. ;) А и ти си от хората, които четат редовно форума и това ме кара да мисля, че няма да ми отидат обесненията в нищото. Успехи за сега и ще те очаквам. ;)

П.П: Мога и за другите 2 програми, които спомена да ти дам съветчета от практиката ми с тях. ;)

Правилно си се ориентирал към CrocMint и CashBurners, защото те са от малкото афилиейт програми, които позволяват да си направиш собствен сайт, който да води директно към страницата за въвеждане на кредитна карта (по този начин не се губят комисионни в резултат на изтрити бисквитки!). Има много други афилиейт програми с по-широк асортимент от стоки, обаче при тях няма да получаваш всички комисионни, защото плащането на комисионните ще зависи от бисквитките.

Пич здрасти, ако искаш пиши ми на лично да ти обясня за този вид ниша. Ще ти дам пълна информация, както и как може да направиш успешен сайт. В личното ако е възможно да ми зададеш конкретни въпроси (не много), а аз от своя страна ще ти дам на база малкото питане - повече ин формация. Идетя ми е да помогна с каквото мога. ;) А и ти си от хората, които четат редовно форума и това ме кара да мисля, че няма да ми отидат обесненията в нищото. Успехи за сега и ще те очаквам. ;)

П.П: Мога и за другите 2 програми, които спомена да ти дам съветчета от практиката ми с тях. ;)

Здравей Blinky няма смисъл да си пишеме лични съобщения тъй като темата може би ще бъде полезна и на други потребители ,благодаря за картбланша който ми даваш да задавам въпроси,те като цяло могат да се обобщат с темата която съм направил.Аз като webmaster съм много зле но съм създал един наглед елементарен сайт заплануван като free magazine,направил съм го с броаве и съм написал в About Us че свободното разпорстранение на списанието с здравна насоченост ще се обновява на всеки две седмици,макар че това е наивно мислене от към привиличане на таргетиран трафик може пък и да даде адекватни резултати.Сайта ми е разграфен на нещо като енциклопедична информация (здравна) с уникални статии написани от мене,като ще добавям нови страници 1,2,3 и т.н. не искам да използвам блог тъй като съм фен на сайтовете.Като цяло идеята е много елементарна,тук от раздел Пазар използвам някои хора за направата на лого както и за някои кодирани елементи които да приложа,идеята е под всяка статия да има продукт съответстващ на съдържанието и смисъл такъв да решава определеният проблем или кауза за което,се пише.Интересни решения се предлагат от Crocmint и Cashburners но не ми стигат за цялостните проблеми които се дискутират в сайта ми на този етап.Стремежите ми общо заето са към някакъв страничен доход не искам да ставам афилиейт милионер или нещо от сорта,но желая да печеля повече пари (както вероятно всеки тук) имам си работа,пиша статии за хора от форума направил съм добри контакти но се стремя към нещо повече.Питането ми за въпросните аптеки бе провокирано от продуктите които предлагат и включената афилиейт програма но това което,съм разгледал до сега като предложения включва снимки,ревюта,графики и т.н. докато за тук май нищо не се получва откъм производителност.

p.s.

Аз съм голям привърженик на този форум,създавам гореопоменатият сайт от близо шест месеца,дори и повече но все още се уча тъй като нямам реална подготовка подплатена с квалификация или нещо такова.До сега съм работил в сферата на рекламата като сценарист което,пък от една страна ми помага при написването на уникален content но до тук се свежда всичко което,мога да правя добре.
Мога да се похваля и със свежи идей откъм проекти в които съм участвал и т.н. за сега освен на Predpriemach съм фен и на Digital Point макар и ниското ниво на английският ми,наистина искам да се включа активно като афилиейт съжалявам че повтарям за N-ти път,това е като цяло ако можеш да ми дадеш някакви съвети ще ги приема на драго сърце и ще ти бъда много благодарен.

Поздрави и предварително благодрая на теб и на happyslacker за отговорите по темата ми.

Последно редактирано:
без да те отчаивам ама много хора започвате много сложен проект, с много продукти, много домеини и/или събдомеини и обикновено не стигат до никаде... защото проекта първо че е много голям за сам човек второ че не е за начинаещи без опит и трето му трябва много оптимизация за различни групи киурди.... KISS правилото (Keep It Stupid Simple) и важи и в този бранш и дава добри резултати при начинаещите... Урдпреса може да е ползва не само като блог ами като сайт платформа върху която да градиш бизнеса и дори ние след години практика се придържаме към него ето ти пресен пример http://www.howtogainmusclefast.net/ с такъв тип сайт може да се направи от начинаещ за около седмица две (за по малко ден ако имаш съдържанието готово) и би трбявало даде резултат до няколо месеца... та казвам ти започни със сайт за един продукт (една група продукти) нататък като понатрупаш опит ще правиш и по-големи проекти...

пп и не копваите контента ще се разбере :)

Последно редактирано от модератор:

Coolice благодаря и на теб за съветите ще пробвам и с Wordpress за друг сайт,този така или иначе е на финалната права като го сложа на хост ще го пробвам с някоя афф програма просто ей така,ще гледам да го оптимизирам до колкото мога и това е.Иначе задължително ще видя как стават нещата с уърдпреса,мерси отново.

ами успех с проекта тогава ако си достъчно сериозен ще се получи и като стигнеш до проблем не се притеснявай да пуснеш тема във форума :)

пп и може да подкрепиш форума като се регнеш за Cashburners под нас :) ако нямаш регистрация там

За съжаление имам от одавна,реферал съм на човек от форума но мога да се регистрирам в някоя друга програма по-нататък. Ще видим дали въобще ще потръгнат нещата,мерси за добрите пожелания.

От: Re: Въпрос за Affiliate програма - Online Pharmacy

без да те отчаивам ама много хора започвате много сложен проект, с много продукти, много домеини и/или събдомеини и обикновено не стигат до никаде... защото проекта първо че е много голям за сам човек второ че не е за начинаещи без опит и трето му трябва много оптимизация за различни групи киурди.... KISS правилото (Keep It Stupid Simple) и важи и в този бранш и дава добри резултати при начинаещите... Урдпреса може да е ползва не само като блог ами като сайт платформа върху която да градиш бизнеса и дори ние след години практика се придържаме към него ето ти пресен пример [url]http://www.howtogainmusclefast.net/[/URL] с такъв тип сайт може да се направи от начинаещ за около седмица две (за по малко ден ако имаш съдържанието готово) и би трбявало даде резултат до няколо месеца... та казвам ти започни със сайт за един продукт (една група продукти) нататък като понатрупаш опит ще правиш и по-големи проекти...

пп и не копваите контента ще се разбере :)

Аз бях решил да направя такъв тип сайт([url]http://www.howtogainmusclefast.net/[/URL] ) на WP, обаче поради липса на свестни спортни добавки зарязах проекта :(

Re: От: Въпрос за Affiliate програма - Online Pharmacy

За съжаление имам от одавна,реферал съм на човек от форума но мога да се регистрирам в някоя друга програма по-нататък. Ще видим дали въобще ще потръгнат нещата,мерси за добрите пожелания.

няма проблем ще ни подкрепиш някъде по нататък в някоя друга програма :) успехи :)

Re: От: Re: Въпрос за Affiliate програма - Online Pharmacy

Аз бях решил да направя такъв тип сайт(http://www.howtogainmusclefast.net/http://www.howtogainmusclefast.net/ ) на WP, обаче поради липса на свестни спортни добавки зарязах проекта :(

то не са само мускулите под ниши на хербалките колкото искаш този сайт е само един от многото :) иначе WP + unique content + wise link building и до някои месец се получава :)

Аз ползвам Blogger + unique content + link building понеже се ранква добре и без голяма оптимизация. Кофтито е че ако не блогваш често изпадаш и няма оправия.

На един блог 10 дена не бях му слагал съдържание, изпадна и ни линк билдинг, ни статии помагат. Това ще ми е последния блог на Blogger.:)

При WP колко често трябва да добавяш статии за да държиш позиции?

PS: Sorry, че оспамих темата, това ми е последния въпрос:)

Каква е разликата дали е WP или Blogger? Освен домейна?

Между другото, Blogger поддържа публикуване със закъснение - можеш да зададеш да публикува даден пост примерно на 1 януари, друг пост - на 10 януари и т.н. Обаче ако въведеш повече от 6-7 поста на нов блог наведнъж - маркират ти блога, че съдържа спам...

Имам някакви спомени, че при WP можеш по рядко да слагаш нови статии и държи позиции.

A не се притеснявай като си сложа под ника Young playa ще ти го върна :)
Иначе благодаря на всички които писаха конкретно по моят въпрос,включително и на ЛС ще видим какво ще се получи в крайна сметка.

Горе