Въпрос за clickbank.com

danko6

Well-Known Member
Здравейте.
Реших да взема няколко книги от тези и да ги продавам има доста книги който са на 75 процента комисиона
https://www.clickbank.com/buy_produ...&sortField=POPULARITY&b1=1266&catFromNav=true
въпроса ми е аз трябва да купя тази книга и после да си я препродавам или по някакъв начин се взима и се започва да се продава .
Ако има някой по запознат ще съм му благодарен да ми обясни.:)
Просто се интересувам как да взема тези продукти и да ги продавам.

От: Въпрос за clickbank.com

Просто я рекламираш - някакво блабла земете и ше станете милионери заседмица, и слагаш бутончето Бай Нау най-отдолу, за линк на което ползваш линка към книгата дето си го взел от Кликбанк.

http://seopressor.com/index.html?hop=danko6
Добре значи ако някой си купи стоката през този линк на мен ми начислява печалбата.
Аз просто трябва да правя реклама на сайта на онзи но с моя линк така ли ?

Така изглежда

Добре благодаря ти много.
Сега ще взема да пусна по 1000-2000 посещения на 10-тина сайта така с тези линкове и да видя какво ще стане.

Последно редактирано:

Много ти благодаря.И аз такава реклама ще пусна сега.
Сега ще се възползвам и от бонусите при регистрация в тези сайтове който са сложени .
Добре е, че са дали и бонуси при регистрация за да си направи сметката човек после дали си заслужава да пусне пак реклама при тях.

Радвам се ,че съм помогнал , гледай кампаниите , които пускаш да са ГЕО таргетирани към САЩ/КАНАДА , там най-много купуват.
/

А някой има ли опит с негов продукт.
Например такава книга .Печалбите не са много големи но ме интересува на книга примерно 30 долара колко продажби дневно правят.

Зависи от маркетинга разбира се , гледай конверсията каква е в продуктите.

А как да ги подредя по най продавана книга.
Мисля да пусна 5000 посещения от органичен трафик от Google.
Така мисля че ще има някакви продажби още първите дни.

А как да ги подредя по най продавана книга.
Мисля да пусна 5000 посещения от органичен трафик от Google.
Така мисля че ще има някакви продажби още първите дни.
Ко ше рече органичен трафик в случая? :)
Органичен трафик не ти трябва, трябва ти таргетиран.

Органичен трафик
движение на посетителите, които идват към вашия сайт чрез търсачки като Google, Yahoo и Бинг срещу определена ключова дума
но сега се чудя коя книга точно да продавам.

Момче, говориш глупости , органичния трафик е трафик , който е постигнат чрез SEO , няма нищо общо с PPC кампания! И не мисли ,че ще се класираш някъде нагоре за 1-2 месеца , особенно в такива ниши , където само СЕО експерти работят.

http://seopressor.com/index.html?hop=danko6
Добре значи ако някой си купи стоката през този линк на мен ми начислява печалбата.
Аз просто трябва да правя реклама на сайта на онзи но с моя линк така ли ?

Да не вземеш сега да разпространяваш този линк? Ако го правиш няма да печелиш нищо.

Правилният линк е:
Код:
http://zzzzz.seopressor.hop.clickbank.net/

Не забравяй да смениш zzzzz с danko6 (предполагам, че това е ID-от ти). Не се подвеждай от "?hop=danko6" - това не ти осигурява комисионна при продажба - само преминаването през "твоето-ID.ID-на-продукта.hop.clickbank.net" ти носи комисионни.

Добре сега ще си оправя линковете.
Ти занимаваш ли се с тях или.....

Последно редактирано:

Зарязах ги заради системата им за проследяване на продажбите и начисляване на комисионни.

Не може да си направиш собствена страница, която да праща клиента директно към страницата за плащане - задължително се минава през ********.*******.hop.clickbank.com.

Не съм ползвал новата им система за линкове. Налага се да четеш какво пише на сайта им и да помислиш.

Горе