От: Въпрос за Dropshipаing
7-15 дена, да не говорим ако става въпрос за работни, са си седмица-две минимум. Аз лично в БГ сайт не бих чакал толкова (почти винаги трябва да мислиш като другата страна - клиентът - т.е. би ли платил/чакал еди-колко-си)
Там (в deal-a) повечето неща са еднодневки, типично магазинче тип "Всичко поЧТИ по 1лв." (Когато бяхме млади и бяха в разцвета си, бяха Всичко ПО 1лв., но няма значение, спомени...).
Замисли ли дали и колко ще е вървежен такъв тип дропшипърски (а да, като казах дропшипърски, виж дали е възможно да си оправиш заглавието, че темата така ми изглежда крайно несериозна, извинявай, ако нещо, но лично мнение) сайт, особено с доставка 7-15 дни.
Доста често се е случвало, както казах аз, така и колегата (поздравления за Аватара с Мантата, btw) да забравят да споменат "подарък" или от Митниците да са станали с г*за нагоре и да се заядат за пратката и щом има такава вероятност/опасност, аз лично не бих се наел да рискувам да изпържа някой клиент.
За такъв тип бизнес, смятам, че ще е крайно по-препоръчително да направиш голяма поръчка и да си складираш нещата, ако решиш, че такъв тип сайт ще успееш да го реализираш и ще имаш клиентела.
То познати, поръчвали от Китай, доста хора имат, но въпроса е колко често срещани са те, особено на фона на малката ни държавица ? Знам ли, може и аз да се бъкрам. (Смятам, че е време и аз да пробвам да си поръчам нещо от там, просто тестово).
П.П. Не е граница, а митница
П.П.2 Това е скромното ми мнение с нищожния, да не кажа нулев опит с "дропшипаинг" и изобщо интернет бизнес, затова не претендирам за 100% правота, а е просто лично мнение.
Успех